Medisch meubilair van BRUMABA voor esthetische plastische chirurgie

Esthetische, plastische en reconstructieve chirurgie omvat ingrepen op het hele lichaam: van haartransplantatie tot ooglidlifting, neuscorrectie of borstvergroting tot buikwandcorrectie of littekencorrectie. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Interventies worden zowel ambulant als klinisch uitgevoerd en kunnen zowel persoonlijk als medisch gemotiveerd zijn. Met onze beproefde BRUMABA operatietafels en -stoelen bieden we speciaal voor deze vaak moeilijke toepassingen de ideale basis voor de chirurgische handelingen. Want of het nu gaat om rugligging, zijligging of buikligging, dankzij de configureerbare posities heeft de chirurg altijd optimale toegang tot de patiënt en de betreffende lichaamsregio. Ook ongeacht of de procedure bij voorkeur zittend of staand wordt uitgevoerd. Geavanceerde functies in combinatie met eenvoudige bediening en een breed scala aan accessoires maken een perfecte chirurgische procedure mogelijk, van voorbereiding tot reiniging. En ook voor patiënten zorgen de operatietafels van BRUMABA voor perfecte ontspanning dankzij de bijzonder comfortabele positionering op extra zachte, ergonomisch gevormde kussens.

We adviseren je graag bij de keuze van het ideale BRUMABA product en geven je een overzicht van de individuele uitrustingsmogelijkheden.

Frequently asked questions about Esthetische plastische chirurgie

Is er een draadloze voetschakelaar beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

In het belang van de veiligheid van de patiënt kiezen we ervoor om de bedieningselementen met kabels te produceren. Voetschakelaars met kabels zijn foutbestendig en vereisen geen updates.

Zijn er accessoires beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

Afhankelijk van het model zijn alle BRUMABA operatietafels ontworpen om patiëntgewichten tussen 250 en 300 kg zonder problemen te kunnen dragen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor patiënten die bijzonder breed gebouwd zijn.

  • Zijverlenging
  • Verlenging van het voetgedeelte
  • Verlenging van het rugdeel
  • en meer.

Hoe vaak heeft een BRUMABA operatietafel onderhoud nodig?

Volgens de Duitse richtlijnen moeten operatietafels jaarlijks worden onderhouden. Het voordeel van BRUMABA operatietafels is dat het hoogwaardige ontwerp en de stabiele roestvrij stalen constructie ervoor zorgen dat slijtagedelen zelden voorkomen. Mocht je echter ooit reserveonderdelen nodig hebben, dan houden wij deze nog langer op voorraad dan de verplichte periode van 10 jaar. Met een BRUMABA onderhoudscontract geniet je van nog meer voordelen.

Hoe lang gaan de batterijen van BRUMABA operatietafels mee?

Een volledige lading van de batterij van een BRUMABA operatietafel gaat meestal 1 tot 2 weken mee. We raden onze klanten aan om de batterij wekelijks op te laden. Over het algemeen kan de batterij op elk moment worden opgeladen zonder de prestaties te beïnvloeden. Zodra de batterij kritisch laag is, geeft de batterij-indicator een akoestisch en visueel signaal af.

Hoe moeten BRUMABA operatietafels gereinigd en gedesinfecteerd worden?

Het bekledingsmateriaal op alle BRUMABA operatietafels is speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen. Het wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Marti AG. Een groot voordeel van deze bekleding is dat het geen naden heeft die onder bepaalde omstandigheden door vloeistoffen en bacteriën kunnen worden doordrongen. Dit naadloze, vloeistofdichte ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en desinfectie van de bekleding, waardoor voldaan wordt aan de strengste hygiënenormen. We raden aan om desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten te gebruiken met niet meer dan 30% alcoholgehalte.

Meer informatie over BRUMABA operatiebedden

Lees de blogs van BRUMABA