Informatie volgens § 5 TMG

BRUMABA GmbH & Co. KG
Bürgermeister-Graf-Ring 17
82538 Geretsried

Handelsregister: HR A 76439
Register rechtbank: München

Vertegenwoordigd door

BRUMABA Beteiligungs GmbH
Bürgermeister-Graf-Ring 17
82538 Geretsried

Deze worden vertegenwoordigd door:
Benedikt Brustmann

Handelsregister: HRB 171168
Register rechtbank: München

Neem contact op met

Telefoon: +49 (0) 8171 / 2672 – 0
Fax: +49 (0) 8171 / 2672 – 10
E-mail: info[at]brumaba.de

Omzetbelasting-ID
Omzetbelasting-identificatienummer volgens §27 a Umsatzsteuergesetz:
DE 813002241

oornummer:
WEEE-Reg.Nr-.DE83987463

EU-geschillenbeslechting
De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr
Je vindt ons e-mailadres in het impressum hierboven.

Geschillenbeslechting voor consumenten/Universele Arbitragecommissie
We nemen deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten. De universele geschillencommissie van het Zentrum für Schlichtung e.V., Straßburger Straße 8, 77694 Kehl am Rhein(https://www.verbraucher-schlichter.de) is verantwoordelijk.

Aansprakelijkheid voor inhoud
Als dienstverlener zijn we, in overeenstemming met § 7 Para. 1 TMG is verantwoordelijk voor zijn eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik ervan te blokkeren in overeenstemming met algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een concrete inbreuk. Als we ons bewust worden van dergelijke inbreuken, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde pagina’s. De gelinkte pagina’s werden op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een overtreding van de wet. Als we kennis nemen van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright
De inhoud en de werken die door de sitebeheerders op deze pagina’s zijn gemaakt, vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor reproductie, bewerking, verspreiding en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor privé-, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze pagina niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud van derden wordt als zodanig geïdentificeerd. Mocht u zich desondanks bewust worden van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als we kennis krijgen van inbreuken, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.