Medisch meubilair van BRUMABA voor oogheelkunde & oogchirurgie

Chirurgische ingrepen in het ooggebied (oogheelkunde), zoals glaucoomoperaties, staaroperaties of oogspieroperaties, vereisen een hoge mate van flexibiliteit wat betreft de toegankelijkheid van het oog en een betrouwbare stabiliteit tijdens de zeer moeilijke operatie. Om de werkplek ideaal te maken voor de chirurg, bieden BRUMA operatietafels en -stoelen een gebruiksgemak dat is afgestemd op dit specifieke gebruik. Zo zorgen ze altijd voor een ergonomische werkhouding voor het medische team en een ontspannen houding voor de patiënt. Fijn instelbare armleuningen op BRUMABA operatiestoelen bieden comfortabele ondersteuning tijdens langere procedures. De vrijwel onbeperkte mobiliteit van de BRUMABA operatietafels maakt ook een efficiënte en economische OK-organisatie mogelijk, omdat snelle rotatie mogelijk is bij klinische of praktijkoperaties (vooral bij gebruik van meerdere operatietafels).

Bij BRUMABA hebben we vele jaren ervaring met onze producten in de oogheelkunde en we adviseren je graag bij de keuze van het ideale BRUMABA product.

Frequently asked questions about Oogheelkunde - Oogchirurgie

Is er een draadloze voetschakelaar beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

In het belang van de veiligheid van de patiënt kiezen we ervoor om de bedieningselementen met kabels te produceren. Voetschakelaars met kabels zijn foutbestendig en vereisen geen updates.

Zijn er accessoires beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

Afhankelijk van het model zijn alle BRUMABA operatietafels ontworpen om patiëntgewichten tussen 250 en 300 kg zonder problemen te kunnen dragen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor patiënten die bijzonder breed gebouwd zijn.

  • Zijverlenging
  • Verlenging van het voetgedeelte
  • Verlenging van het rugdeel
  • en meer.

Hoe vaak heeft een BRUMABA operatietafel onderhoud nodig?

Volgens de Duitse richtlijnen moeten operatietafels jaarlijks worden onderhouden. Het voordeel van BRUMABA operatietafels is dat het hoogwaardige ontwerp en de stabiele roestvrij stalen constructie ervoor zorgen dat slijtagedelen zelden voorkomen. Mocht je echter ooit reserveonderdelen nodig hebben, dan houden wij deze nog langer op voorraad dan de verplichte periode van 10 jaar. Met een BRUMABA onderhoudscontract geniet je van nog meer voordelen.

Hoe lang gaan de batterijen van BRUMABA operatietafels mee?

Een volledige lading van de batterij van een BRUMABA operatietafel gaat meestal 1 tot 2 weken mee. We raden onze klanten aan om de batterij wekelijks op te laden. Over het algemeen kan de batterij op elk moment worden opgeladen zonder de prestaties te beïnvloeden. Zodra de batterij kritisch laag is, geeft de batterij-indicator een akoestisch en visueel signaal af.

Hoe moeten BRUMABA operatietafels gereinigd en gedesinfecteerd worden?

Het bekledingsmateriaal op alle BRUMABA operatietafels is speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen. Het wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Marti AG. Een groot voordeel van deze bekleding is dat het geen naden heeft die onder bepaalde omstandigheden door vloeistoffen en bacteriën kunnen worden doordrongen. Dit naadloze, vloeistofdichte ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en desinfectie van de bekleding, waardoor voldaan wordt aan de strengste hygiënenormen. We raden aan om desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten te gebruiken met niet meer dan 30% alcoholgehalte.

Meer informatie over BRUMABA operatiebedden

Lees de blogs van BRUMABA