Medisch meubilair van BRUMABA voor Mondziekten en Kaak- en Aangezichtschirurgie & Tandheelkundige Implantologie

In de mond- en kaakchirurgie (OMF) is het belangrijk om gedurende lange perioden nauwkeurig te werken. Ingewikkelde en tijdrovende procedures zijn immers niet ongewoon in de kaakchirurgie, kaak- en aangezichtschirurgie en implantologie. Procedures over een lange periode vereisen ook de volle concentratie van kaakchirurgen over de hele periode. BRUMABA producten ondersteunen jou precies bij deze veeleisende activiteiten door de best mogelijke toegang tot je toepassingsgebied te bieden. Zelfs voor wortelpuntresecties op tand 37 / 47, een sinuslift of een verstandskiesverwijdering in de bovenkaak kan de BRUMABA operatietafel zo worden ingesteld dat je ideale toegang tot het operatiegebied hebt. De eenvoudige en intuïtieve bediening van onze tafels vergemakkelijkt de hele chirurgische procedure. Van voorbereiding tot hygiënische opwerking na de operatie. Patiënten profiteren van ergonomisch gevormde bekleding tot een speciaal gevormde en flexibel gemonteerde hoofdplaat, die zelfs lange procedures aangenamer maakt door maximaal comfort te bieden.

Wij kennen de vereisten voor een perfect uitgeruste operatiekamer in een kaakchirurgiepraktijk of mondkliniek en adviseren je graag bij de keuze van het ideale BRUMABA product.

Frequently asked questions about Mondziekten en kaakchirurgie - Tandheelkundige implantologie

Is er een draadloze voetschakelaar beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

In het belang van de veiligheid van de patiënt kiezen we ervoor om de bedieningselementen met kabels te produceren. Voetschakelaars met kabels zijn foutbestendig en vereisen geen updates.

Zijn er accessoires beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

Afhankelijk van het model zijn alle BRUMABA operatietafels ontworpen om patiëntgewichten tussen 250 en 300 kg zonder problemen te kunnen dragen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor patiënten die bijzonder breed gebouwd zijn.

  • Zijverlenging
  • Verlenging van het voetgedeelte
  • Verlenging van het rugdeel
  • en meer.

Hoe vaak heeft een BRUMABA operatietafel onderhoud nodig?

Volgens de Duitse richtlijnen moeten operatietafels jaarlijks worden onderhouden. Het voordeel van BRUMABA operatietafels is dat het hoogwaardige ontwerp en de stabiele roestvrij stalen constructie ervoor zorgen dat slijtagedelen zelden voorkomen. Mocht je echter ooit reserveonderdelen nodig hebben, dan houden wij deze nog langer op voorraad dan de verplichte periode van 10 jaar. Met een BRUMABA onderhoudscontract geniet je van nog meer voordelen.

Hoe lang gaan de batterijen van BRUMABA operatietafels mee?

Een volledige lading van de batterij van een BRUMABA operatietafel gaat meestal 1 tot 2 weken mee. We raden onze klanten aan om de batterij wekelijks op te laden. Over het algemeen kan de batterij op elk moment worden opgeladen zonder de prestaties te beïnvloeden. Zodra de batterij kritisch laag is, geeft de batterij-indicator een akoestisch en visueel signaal af.

Hoe moeten BRUMABA operatietafels gereinigd en gedesinfecteerd worden?

Het bekledingsmateriaal op alle BRUMABA operatietafels is speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen. Het wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Marti AG. Een groot voordeel van deze bekleding is dat het geen naden heeft die onder bepaalde omstandigheden door vloeistoffen en bacteriën kunnen worden doordrongen. Dit naadloze, vloeistofdichte ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en desinfectie van de bekleding, waardoor voldaan wordt aan de strengste hygiënenormen. We raden aan om desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten te gebruiken met niet meer dan 30% alcoholgehalte.

Meer informatie over BRUMABA operatiebedden

Lees de blogs van BRUMABA