GENIUS operatietafel

Uitstekend tot in het kleinste detail

GENIUS operatietafel

Hoge kwaliteit. Ergonomisch. Comfortabel.

Onze BRUMABA operatietafel GENIUS combineert hoogwaardige afwerking met slimme details voor maximaal comfort voor chirurg en patiënt.

 • “Made in Germany”: De GENIUS operatietafel is van de hoogste kwaliteit met een duurzame roestvrijstalen constructie en extra dikke bekleding. Voor comfort en duurzaamheid.
 • Maximale veiligheid: De hoofdschaal van de GENIUS operatietafel kan tijdens de operatie driedimensionaal worden versteld en past zich automatisch aan aan verschuivingen in positie en gewicht.
 • De GENIUS operatietafel kan flexibel worden ingesteld voor een ergonomische en efficiënte werkhouding.
Vraag een offerte aan
0+
jaar ervaring
0+
tevreden BRUMABA klanten
Duurzame producten gemaakt in Duitsland
Wil je onze producten
leren kennen?

Je bent bij ons van harte welkom voor een demo. Wij laten je graag zelf ervaren hoe ergonomisch ons medisch meubilair is.

Gewoon geniaal – de GENIUS van BRUMABA

Dankzij het slanke ontwerp hebben jij en je assistent comfortabele beenruimte. Bovendien kun je de GENIUS operatietafel flexibel individueel verstellen van lig- naar zitpositie. Ingenieus: sla tot 8 veelgebruikte posities op via de slimme geheugenfunctie voor efficiënte chirurgische procedures.

GENIUS operatietafel Functies
 • Driedimensionaal verstelbare hoofdschaal
 • Hoogwaardige, stabiele en duurzame roestvrijstalen constructie voor de hoogste kwaliteit “Made in Germany
 • Hoogteverstelling met ST telescopische kolom (590 – 880 mm)
 • Extra dikke vulling voor nog meer comfort voor de patiënt tijdens lange procedures
 • Tot 250 kg patiëntgewicht met volledige functionaliteit
 • Geheugenfunctie: opslag van maximaal 8 veelgebruikte posities voor efficiënte chirurgische procedures
 • 1-2 weken batterijgebruik per lading garandeert een betrouwbare werking in de operatiekamer
 • 35 verschillende kleuren bekleding
 • Onderhoudsarme technologie voor een lange levensduur
 • Geen dure en tijdrovende installatie, je kunt meteen aan de slag
Technische Details
Lengte min. (mm)

1804

Lengte max. (mm)

1992

Totale breedte (mm)

565

Eigen gewicht DTA (kg)

170

Eigen gewicht DTN (kg)

150

Eigen gewicht STA (kg)

150

Eigen gewicht STN (kg)

130

Max. Belasting (kg)

250

Min. hoogte zonder kussen DT (mm)

465

Min. hoogte zonder kussen ST (mm)

525

Max. Hoogte zonder kussen DT (mm)

895

Max. Hoogte zonder kussen ST (mm)

815

Hoogte kussen (mm)

65

Offerteaanvraag GENIUS operatietafel
Frequently asked questions about GENIUS operatietafel

Met welke uitrustingskenmerken kan ik de GENIUS operatietafel bestellen?

De GENIUS mobiele operatietafel is ontworpen om te voldoen aan de verschillende vereisten op alle gebieden van de chirurgische geneeskunde.

Dankzij de intelligente technologie kunnen verschillende standen snel en eenvoudig worden ingesteld met een afstandsbediening of voetschakelaar. De geheugenfunctie kan worden gebruikt om 8 verschillende posities permanent op te slaan en op te roepen.

Zoals alle BRUMABA operatietafels heeft ook de GENIUS een driedimensionaal verstelbaar hoofddeel, een rugdeelverlenging en vele andere accessoires.

Naast de ergonomische positionering profiteren patiënten ook van de comfortabele bekleding. De bekleding kan worden besteld in 35 verschillende kleuren.

De GENIUS is ontworpen voor een maximaal patiëntengewicht van 250 kg.

Welke voordelen biedt de GENIUS operatietafel?

De GENIUS mobiele operatietafel van BRUMABA biedt niet alleen veel voordelen voor jou als chirurg, maar ook voor de patiënt. De operatietafel kan met de patiënt "met één druk op de knop" in de positie worden gezet waarin je moeiteloos en anatomisch correct kunt werken. Jouw patiënten kunnen tijdens de procedure in een ergonomisch correcte en ontspannen houding liggen.

Net als alle BRUMABA operatietafels heeft de GENIUS operatietafel geen vaste installatie in de vloer nodig. Dit betekent dat de operatietafels zonder voorbereiding in elke ruimte kunnen worden opgesteld. De trolleys maken de operatietafels flexibel en vergemakkelijken het transport van patiënten op de operatietafel.

De GENIUS operatietafel is ook geschikt voor kleine tot middelgrote operaties in de kliniek, bij ambulante chirurgie of in de dagelijkse praktijk. De operatietafel kan eenvoudig worden versteld met een handschakelaar en een voetschakelaar. De hoogteverstelling maakt het mogelijk om zittend of staand te werken. Dankzij het slanke ontwerp van de operatietafel heeft de chirurg zeer goede toegang tot het operatieveld en geniet hij van ideale beenruimte wanneer hij zit.

De GENIUS mobiele operatietafel is ontworpen voor een soepele workflow. Dit bespaart tijd in de operatiekamer en biedt het ultieme gemak. Overtuig jezelf van de voordelen van BRUMABA operatietafels in onze showroom of laat je gratis en vrijblijvend adviseren.

Is er technische ondersteuning beschikbaar voor problemen of technische vragen over de GENIUS operatietafel?

Zoals alle producten van BRUMABA wordt de GENIUS operatietafel geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en getest volgens strenge specificaties voor levering.

Als je toch hulp nodig hebt of vragen hebt, staat onze Technische Dienst altijd tot je beschikking. Hoe kun je ons bereiken?

Houd je modelnaam, serienummer en klantnummer bij de hand voor snellere identificatie.

Hoe kan ik informatie krijgen over de GENIUS operatietafel?

Je kunt onze productbrochures bekijken in het gedeelte Downloads. Wil je onze operatietafels liever live en in kleur zien? Maak dan van de gelegenheid gebruik om onze operatietafels in onze showroom te testen om de kwaliteit en veelzijdigheid met eigen ogen te zien.

Onze contactgegevens

Telefoon: +31 (0) 529 428 008
E-mail: info(at)brumaba.nl

Of vul ons contactformulier in

 

Is er een draadloze voetschakelaar beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

In het belang van de veiligheid van de patiënt kiezen we ervoor om de bedieningselementen met kabels te produceren. Voetschakelaars met kabels zijn foutbestendig en vereisen geen updates.

Zijn er accessoires beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

Afhankelijk van het model zijn alle BRUMABA operatietafels ontworpen om patiëntgewichten tussen 250 en 300 kg zonder problemen te kunnen dragen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor patiënten die bijzonder breed gebouwd zijn.

 • Zijverlenging
 • Verlenging van het voetgedeelte
 • Verlenging van het rugdeel
 • en meer.

Hoe vaak heeft een BRUMABA operatietafel onderhoud nodig?

Volgens de Duitse richtlijnen moeten operatietafels jaarlijks worden onderhouden. Het voordeel van BRUMABA operatietafels is dat het hoogwaardige ontwerp en de stabiele roestvrij stalen constructie ervoor zorgen dat slijtagedelen zelden voorkomen. Mocht je echter ooit reserveonderdelen nodig hebben, dan houden wij deze nog langer op voorraad dan de verplichte periode van 10 jaar. Met een BRUMABA onderhoudscontract geniet je van nog meer voordelen.

Hoe lang gaan de batterijen van BRUMABA operatietafels mee?

Een volledige lading van de batterij van een BRUMABA operatietafel gaat meestal 1 tot 2 weken mee. We raden onze klanten aan om de batterij wekelijks op te laden. Over het algemeen kan de batterij op elk moment worden opgeladen zonder de prestaties te beïnvloeden. Zodra de batterij kritisch laag is, geeft de batterij-indicator een akoestisch en visueel signaal af.

Hoe moeten BRUMABA operatietafels gereinigd en gedesinfecteerd worden?

Het bekledingsmateriaal op alle BRUMABA operatietafels is speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen. Het wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Marti AG. Een groot voordeel van deze bekleding is dat het geen naden heeft die onder bepaalde omstandigheden door vloeistoffen en bacteriën kunnen worden doordrongen. Dit naadloze, vloeistofdichte ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en desinfectie van de bekleding, waardoor voldaan wordt aan de strengste hygiënenormen. We raden aan om desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten te gebruiken met niet meer dan 30% alcoholgehalte.