BRUMABA – Wij zorgen voor ergonomie en comfort voor jou en je patiënten

Als familiebedrijf zorgen wij al meer dan 40 jaar voor innovatief en hoogwaardig medisch meubilair waardoor jij als chirurg ontspannen en ergonomisch kunt werken, terwijl je patiënten een optimale en comfortabele positie aannemen. Ergonomie voor chirurg én patiënt, dat vinden wij bij BRUMABA belangrijk. 

Met ons medisch meubilair in jouw operatiekamer kun je comfortabel en zonder vermoeidheid werken. Tijdens intensieve en langdurige ingrepen is een ergonomische houding immers van groot belang. Jij kunt vertrouwen op ons en ons meubilair. Profiteer van een merkbaar voordeel op het gebied van ergonomie, comfort, betrouwbaarheid en efficiëntie.

1980: hier start ons succes

Meer dan 40 jaar geleden ontwikkelt Herbert Brustmann een behandeltafel met verbeterd comfort voor therapeuten en patiënten. In zijn rol als fysiotherapeut werkt hij destijds samen met een metaalbewerkingsbedrijf om de behandeltafel te maken. Dit allesgebeurt in het Duitse plaatsje Geretsried. Samen met zijn vrouw Ursula Brustmann richt hij het bedrijf BRUMABA op. Daar start het verhaal van BRUMABA. Na gesprekken met behandelaars weet Herbert precies waar de behandeltafel aan moet voldoen. Hij weet precies wat er nodig is. Zo zorgt hij er in die tijd al voor dat het medisch meubilair volledig aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Met elke aanpassing en verbetering die Herbert aanbrengt, groeit het succes van de behandeltafel en ons bedrijf!

Het succes van deze behandeltafel vormt onze basis. Als een echt familiebedrijf, geworteld in traditie en vakmanschap, hebben we sinds onze oprichting gestreefd naar niets minder dan het allerbeste. En dat streven heeft ons gevormd tot wie we vandaag de dag zijn.

Tegenwoordig bieden we een breed scala aan medisch meubilair aan om zoveel mogelijk disciplines in de zorg te kunnen voorzien van hoogwaardig ergonomisch meubilair. Met al onze medewerkers en distributeurs wereldwijd zetten we ons hier iedere dag voor in. Met het succes dat ons medisch meubilair tegenwoordig in meer dan 80 landen gebruikt wordt.

Dat jij als chirurg eindelijk comfortabel langdurige ingrepen kunt voeren, terwijl je patiënt ook nog eens ergonomisch gepositioneerd is. Dat is waar we het allemaal voor doen. Dat is wat wij zo ontzettend belangrijk vinden. En goed om te weten is dat onze naam staat voor het verhaal waar het in 1980 allemaal mee start. De naam BRUMABA komt namelijk van de afkorting BRUstmann-MAssage-BAnk en dient sinds de oprichting van het bedrijf als merknaam van ons familiebedrijf.

 

Ons familiebedrijf

Tegenwoordig leiden wij, tweede generatie Benedikt en Sebastian Brustmann, BRUMABA. Als broers zijn wij al vele jaren actief in het familiebedrijf en zorgen we ervoor dat de waarden van BRUMABA in elk opzicht actief worden nageleefd. 

Onze waarden bepalen onze acties

Ons succes is grotendeels gebaseerd op onze waarden. Kwaliteit, betrouwbaarheid, een sterk wij-gevoel en wederzijds respect zijn voor ons vanzelfsprekend en geven ons familiebedrijf stabiliteit. De principes van duurzaam ondernemen en verantwoordelijkheid op lange termijn tegenover onze klanten, het milieu, de maatschappij en onze werknemers en partners zijn een belangrijk criterium voor ons dagelijks handelen.

Wij staan voor betrouwbaarheid en duurzaamheid

Onze BRUMABA “Made in Germany” producten zijn robuuste en betrouwbare arbeidsmiddelen waar jij als chirurg vele jaren mee kan werken. Al meer dan 40 jaar volgen we ons principe om ervoor te zorgen dat onze producten een zo lang mogelijke levensduur hebben. Van het idee over het ontwerp en de gebruikte materialen tot de permanente werking van het meubilair. 

Een essentieel punt bij nieuwe ontwikkelingen van onze BRUMABA producten is daarom ‘achterwaartse compatibiliteit’. Hierdoor kunnen nieuwe accessoires op onze bestaande operatietafels worden gebruikt. “Made in Germany” staat niet alleen voor betrouwbare productieprocessen in tijden van crisis, maar ook voor effectieve en betrouwbare samenwerking met leveranciers die al lang bestaan. Verder regelen we de technische ondersteuning voor BRUMABA producten. Om jou alle zorg uit handen te nemen. 

Als een BRUMABA operatietafel aan het einde van een lange levensduur wordt vervangen, kunnen we dergelijke producten opknappen en een ’tweede leven’ mogelijk maken. BRUMABA batterijen worden teruggenomen en geregenereerd of op de juiste manier weggegooid. 

Wil je BRUMABA beter leren kennen?
Wij staan graag voor je klaar!

Ons BRUMABA hoofdkantoor in het Duitse Geretsried

Wij produceren onze producten in ons hoofdkantoor in Geretsried. Alle producten beschikken over hoogwaardige “Made in Germany” kwaliteit. Onze BRUMABA-producten zijn wereldwijd verkrijgbaar via een netwerk van meer dan 40 gecertificeerde BRUMABA distributeurs in meer dan 80 landen.

Over BRUMABA Nederland

Wij bij BRUMABA Nederland zijn al sinds 2012 als distributeur aangesloten bij het Duitse familiebedrijf BRUMABA GmbH & Co.KG. Wij staan graag voor je klaar om jouw operatiekamer te voorzien van ons hoogwaardig medisch meubilair. BRUMABA Nederland is een handelsonderneming van Laservision Instruments B.V.

Als salesmanager van BRUMABA Nederland is Dennis Vriesman jouw eerste aanspreekpunt als je hulp of advies nodig hebt over ons medisch meubilair.

“Ik streef ernaar altijd een eerlijk en passend advies te geven en ik doe mijn best om jouw wensen en behoeften op het gebied van medisch meubilair zo goed mogelijk te vervullen.”