BRUMABA – Operatietafels “Made in Germany

BRUMABA is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar staat voor innovatieve, hoogwaardige en goed ontworpen producten waarop onze klanten altijd kunnen vertrouwen voor hun zware werk.

BRUMABA-apparatuur voor operatiekamers zorgt voor een soepele en langdurige economische werkwijze. Tegelijkertijd werkt u als chirurg zonder vermoeidheid en ontspannen met een optimale, comfortabele positionering van uw patiënten. Het principe van ons werk is en blijft duurzaamheid. Dit betekent dat BRUMABA producten in ons Beierse thuisland in het zuiden van Duitsland worden gemaakt en een bewezen lange levensduur hebben dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en betrouwbare technologie. Overtuig uzelf en profiteer van een merkbaar voordeel op het gebied van ergonomie, comfort, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Voortdurende groei en regionale solidariteit

In 1980 ontwikkelde Herbert Brustmann, een opgeleide fysiotherapeut, een behandeltafel met verbeterd comfort voor therapeuten en patiënten. Het succes van deze bank heeft de basis gelegd voor ons bedrijf. De naam BRUMABA is overigens ontstaan uit de afkorting van BRUstmann-MAssage-BAnk en dient sinds de oprichting van het bedrijf als bedrijfs- en merknaam van het familiebedrijf.

Het familiebedrijf

Tegenwoordig wordt BRUMABA geleid door de tweede generatie Benedikt en Sebastian Brustmann. De broers zijn al vele jaren actief in het bedrijf en zorgen ervoor dat de waarden van BRUMABA in elk opzicht actief worden nageleefd.

Onze waarden bepalen onze acties

Ons succes is grotendeels gebaseerd op onze waarden als familiebedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid, een sterk wij-gevoel en wederzijds respect zijn voor ons vanzelfsprekend en geven ons bedrijf stabiliteit. De principes van duurzaam ondernemingsbestuur – verantwoordelijkheid op lange termijn tegenover klanten, het milieu, de maatschappij en onze werknemers en partners – zijn een belangrijk criterium voor ons dagelijks handelen.

Betrouwbaar, robuust en duurzaam

BRUMABA operatietafels “Made in Germany” zijn robuuste en betrouwbare arbeidsmiddelen voor vele jaren. Al meer dan 40 jaar volgen we ons principe om ervoor te zorgen dat onze producten een zo lang mogelijke levensduur hebben, van het idee over het ontwerp en de gebruikte materialen tot de permanente werking.

Een essentieel punt bij nieuwe ontwikkelingen van BRUMABA producten is daarom bijvoorbeeld “achterwaartse compatibiliteit”. Hierdoor kunnen nieuwe accessoires zelfs op bestaande operatietafels worden gebruikt. “Made in Germany” betekent niet alleen betrouwbare productieprocessen in tijden van crisis, maar ook effectieve en betrouwbare samenwerking met leveranciers die al lang bestaan. En de technische ondersteuning voor BRUMABA producten wordt ook vanuit Duitsland georganiseerd.

Als een BRUMA operatietafel aan het einde van een lange levensduur wordt vervangen, kan BRUMA dergelijke producten opknappen en een “tweede levensduur” mogelijk maken. BRUMABA batterijen worden teruggenomen en geregenereerd of op de juiste manier weggegooid.

Wil je BRUMABA leren kennen?
Maak een afspraak met ons.

BRUMABA hoofdkantoor in Geretsried

BRUMABA produceert haar operatietafels, stoelen en accessoires in haar hoofdkantoor in Geretsried. Alle producten zijn “Made in Germany”. BRUMABA producten zijn wereldwijd verkrijgbaar via een netwerk van meer dan 40 gecertificeerde BRUMA distributeurs in meer dan 80 landen.

Kwaliteitsmanagement

BRUMABA GmbH & Co KG werkt al vele jaren met een kwaliteitsmanagementsysteem en is momenteel gecertificeerd volgens EN ISO 13485:2016. BRUMABA zal zijn ontwerp- en kwaliteitsnormen in de toekomst blijven ontwikkelen.