Medisch meubilair van BRUMABA voor orthopedie

Het aantal orthopedische en poliklinische operaties neemt toe, onder andere door minimaal invasieve methoden en de wens van de patiënt om thuis te herstellen. Of het nu in dagklinieken, praktijkklinieken of in de chirurgie is, de poliklinische specialismen vereisen in elk geval de grootst mogelijke flexibiliteit. De verwachtingen op het gebied van economische efficiëntie, compromisloze mobiliteit, eenvoudige bediening en hygiënische reiniging van de werkapparatuur zijn daarom bijzonder hoog. De meest uiteenlopende eisen, van gecompliceerde of tijdrovende chirurgische procedures tot de behoefte aan een breed scala aan opslagmogelijkheden en speciale economische efficiëntie, worden optimaal op elkaar afgestemd door BRUMABA producten. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van de voorbereiding van de operatie tot de daaropvolgende schoonmaak voor de volgende operatie. Onder andere terugkerende en uitgebreide lagers kunnen hier handig worden opgeslagen. En dankzij het uitgebreide assortiment accessoires kun je elke operatietafel helemaal naar wens uitrusten.

Als ondernemers hebben we ook oog voor winstgevendheid en kunnen we je optimaal adviseren. We komen ook graag persoonlijk bij je langs voor een eerste overzicht in je praktijk of kliniek.

Frequently asked questions about Orthopedie

Is er een draadloze voetschakelaar beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

In het belang van de veiligheid van de patiënt kiezen we ervoor om de bedieningselementen met kabels te produceren. Voetschakelaars met kabels zijn foutbestendig en vereisen geen updates.

Zijn er accessoires beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

Afhankelijk van het model zijn alle BRUMABA operatietafels ontworpen om patiëntgewichten tussen 250 en 300 kg zonder problemen te kunnen dragen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor patiënten die bijzonder breed gebouwd zijn.

  • Zijverlenging
  • Verlenging van het voetgedeelte
  • Verlenging van het rugdeel
  • en meer.

Hoe vaak heeft een BRUMABA operatietafel onderhoud nodig?

Volgens de Duitse richtlijnen moeten operatietafels jaarlijks worden onderhouden. Het voordeel van BRUMABA operatietafels is dat het hoogwaardige ontwerp en de stabiele roestvrij stalen constructie ervoor zorgen dat slijtagedelen zelden voorkomen. Mocht je echter ooit reserveonderdelen nodig hebben, dan houden wij deze nog langer op voorraad dan de verplichte periode van 10 jaar. Met een BRUMABA onderhoudscontract geniet je van nog meer voordelen.

Hoe lang gaan de batterijen van BRUMABA operatietafels mee?

Een volledige lading van de batterij van een BRUMABA operatietafel gaat meestal 1 tot 2 weken mee. We raden onze klanten aan om de batterij wekelijks op te laden. Over het algemeen kan de batterij op elk moment worden opgeladen zonder de prestaties te beïnvloeden. Zodra de batterij kritisch laag is, geeft de batterij-indicator een akoestisch en visueel signaal af.

Hoe moeten BRUMABA operatietafels gereinigd en gedesinfecteerd worden?

Het bekledingsmateriaal op alle BRUMABA operatietafels is speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen. Het wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Marti AG. Een groot voordeel van deze bekleding is dat het geen naden heeft die onder bepaalde omstandigheden door vloeistoffen en bacteriën kunnen worden doordrongen. Dit naadloze, vloeistofdichte ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en desinfectie van de bekleding, waardoor voldaan wordt aan de strengste hygiënenormen. We raden aan om desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten te gebruiken met niet meer dan 30% alcoholgehalte.

Downloads

Meer informatie over BRUMABA operatiebedden

Lees de blogs van BRUMABA