COMFORT ASSIST chirurgische kruk

360° Ergonomie & Comfort

COMFORT ASSIST chirurgische kruk

Behendige chirurgische kruk met multifunctionele rugleuning

De COMFORT ASSIST chirurgische kruk is de ideale aanvulling op elke operatie- en behandelkamer. De 360º draaibare rugleuning van de kruk biedt ergonomische ondersteuning voor een groot aantal zithoudingen en maakt snel en behendig werken mogelijk.

Vraag een offerte aan
0+
jaar ervaring
0+
tevreden BRUMABA klanten
Duurzame producten gemaakt in Duitsland
Wil je onze producten
leren kennen?

Je bent bij ons van harte welkom voor een demo. Wij laten je graag zelf ervaren hoe ergonomisch ons medisch meubilair is.

De COMFORT ASSIST chirurgische kruk biedt ultiem comfort en ondersteuning, dankzij de extra dik gevoerde arm- en rugleuningen en het beproefde COMFORT zitkussen. Met veelzijdige zit- en werkposities is bijzonder flexibel werken mogelijk, zelfs tijdens lange procedures.

Rugleuning met 360°-functie

De armsteun en rugleuning zijn 360° draaibaar voor ergonomische ondersteuning in elke zithouding. Hierdoor kan een rugvriendelijke houding worden aangenomen om spiervermoeidheid te verminderen en zo de productiviteit en nauwkeurigheid van het werk te verhogen.

De COMFORT ASSIST chirurgische kruk is in hoogte verstelbaar en biedt twee opties voor flexibele aanpassing van 510 – 710 mm.

COMFORT ASSIST Hoogtepunten
  • 2-in-1: Extra dik gevoerde arm- en rugleuning
  • 360°-functie: rugleuning ondersteunt rondom
  • Twee opties voor hoogteverstelling
  • Flexibele hoogteverstelling van 510 – 710 mm
  • 5 kogelgelagerde wielen, waarvan één elektrisch geleidend
Technische Details
Hoogteverstelling

Handvrijgave

Rem

Zonder rem

Min. hoogte zonder kussen (mm)

540

Max. Hoogte zonder kussen (mm)

740

Diameter stoelkruis (mm)

610

Diameter zitting (mm)

400

Offerteaanvraag COMFORT ASSIST chirurgische kruk

"*" geeft vereiste velden aan

Om jouw aanvraag te verwerken, worden je persoonlijke gegevens verzameld in overeenstemming met ons privacybeleid.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
OP-Hocker Comfort Assist
Frequently asked questions about COMFORT ASSIST chirurgische kruk

Is er een draadloze voetschakelaar beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

In het belang van de veiligheid van de patiënt kiezen we ervoor om de bedieningselementen met kabels te produceren. Voetschakelaars met kabels zijn foutbestendig en vereisen geen updates.

Zijn er accessoires beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

Afhankelijk van het model zijn alle BRUMABA operatietafels ontworpen om patiëntgewichten tussen 250 en 300 kg zonder problemen te kunnen dragen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor patiënten die bijzonder breed gebouwd zijn.

  • Zijverlenging
  • Verlenging van het voetgedeelte
  • Verlenging van het rugdeel
  • en meer.

Hoe vaak heeft een BRUMABA operatietafel onderhoud nodig?

Volgens de Duitse richtlijnen moeten operatietafels jaarlijks worden onderhouden. Het voordeel van BRUMABA operatietafels is dat het hoogwaardige ontwerp en de stabiele roestvrij stalen constructie ervoor zorgen dat slijtagedelen zelden voorkomen. Mocht je echter ooit reserveonderdelen nodig hebben, dan houden wij deze nog langer op voorraad dan de verplichte periode van 10 jaar. Met een BRUMABA onderhoudscontract geniet je van nog meer voordelen.

Hoe lang gaan de batterijen van BRUMABA operatietafels mee?

Een volledige lading van de batterij van een BRUMABA operatietafel gaat meestal 1 tot 2 weken mee. We raden onze klanten aan om de batterij wekelijks op te laden. Over het algemeen kan de batterij op elk moment worden opgeladen zonder de prestaties te beïnvloeden. Zodra de batterij kritisch laag is, geeft de batterij-indicator een akoestisch en visueel signaal af.

Hoe moeten BRUMABA operatietafels gereinigd en gedesinfecteerd worden?

Het bekledingsmateriaal op alle BRUMABA operatietafels is speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen. Het wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Marti AG. Een groot voordeel van deze bekleding is dat het geen naden heeft die onder bepaalde omstandigheden door vloeistoffen en bacteriën kunnen worden doordrongen. Dit naadloze, vloeistofdichte ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en desinfectie van de bekleding, waardoor voldaan wordt aan de strengste hygiënenormen. We raden aan om desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten te gebruiken met niet meer dan 30% alcoholgehalte.