BRUMABA operatietafel en behandeltafel VENUS

Comfort Made in Germany

BRUMABA operatietafel en behandeltafel VENUS

Beste houdingsscores in dermatologie en esthetische plastische chirurgie

Onze VENUS operatietafel is speciaal ontwikkeld voor dermatologische en esthetische plastische ingrepen en is ook geschikt als uitstekende behandeltafel voor kleine ingrepen, zoals injecties of cosmetische behandelingen. Hier kunnen operaties flexibel worden uitgevoerd in staande of zittende positie. Dankzij speciale extra’s zoals het magnetische nekkussen en een geïntegreerde neusopening ligt jouw patiënt perfect gepositioneerd gedurende de hele periode, zowel in buik- als rugligging.

Vraag een offerte aan
0+
jaar ervaring
0+
tevreden BRUMABA klanten
Duurzame producten gemaakt in Duitsland
Wil je onze producten
leren kennen?

Je bent bij ons van harte welkom voor een demo. Wij laten je graag zelf ervaren hoe ergonomisch ons medisch meubilair is.

Betrouwbare kwaliteit voor alle zijden

Zoals alle BRUMABA operatietafels staat ook de VENUS voor bewezen kwaliteit in afwerking en werkergonomie. De operatietafel is draadloos, mobiel en past flexibel in de infrastructuur van je operatiekamer. Zelfs in een kleine ruimte. Hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, een innovatief ontwerp met een verscheidenheid aan accessoires en fantastisch comfortabele bekleding in 35 verschillende kleuren helpen onze VENUS om de perfecte look en feel voor jouw ruimte te creëren.

Ontspanning voor jou en je patiënten

Dankzij de extra brede en extra dikke kussens liggen je patiënten letterlijk in de wolken. De ergonomische ligpositie garandeert extra comfort: op de rug, op de zij of op de buik. Met een operatietafel van BRUMABA voldoe je in elke situatie aan de hoogste eisen van je patiënten. Met 8 geheugenposities die afzonderlijk kunnen worden opgeslagen, kun je ze op terugkerende posities instellen door op een knop te drukken.

Operatietafel VENUS Functies
 • Onderling verbonden hoofd- en ruggedeelte
 • Handafstandsbediening
 • Voetschakelaar (optioneel
 • Geheugenfunctie met 8 programma’s
 • Bijzonder dikke, visco-elastische vulling
 • Neussleuf voor buikligging
 • Nekkussen verstelbaar voor rugpositionering
 • Montagerailset (optioneel)
 • Armsteun verstelbaar voor buikligging (optioneel)
 • 250 kg maximaal patiëntgewicht
 • 35 bekledingskleuren
Technische Details
Totale lengte (mm)

1963

Totale breedte (mm)

660

Eigen gewicht DTA (kg)

145

Eigen gewicht DTN (kg)

165

Eigen gewicht STA (kg)

145

Eigen gewicht STN (kg)

125

Max. Belasting (kg)

250

Min. hoogte zonder kussen (mm)

550

Max. Hoogte zonder kussen DT (mm)

980

Max. Hoogte zonder kussen ST (mm)

830

Hoogte kussen (mm)

80

Offerteaanvraag Operatietafel VENUS

"*" geeft vereiste velden aan

Om jouw aanvraag te verwerken, worden je persoonlijke gegevens verzameld in overeenstemming met ons privacybeleid.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Frequently asked questions about Operatietafel VENUS

Hoe lang duurt het om de BRUMABA operatietafel VENUS te leveren?

Onze BRUMABA operatietafels worden nu geëxporteerd naar meer dan 80 landen. De levertijd binnen Europa is meestal 6-8 weken. Als de operatietafel buiten Europa moet worden verzonden, varieert de levertijd afhankelijk van het land en de bestelsituatie. Onze medewerkers werken op volle toeren en doen er alles aan om de levertijden zo kort mogelijk te houden. Alle BRUMABA operatietafels worden geproduceerd in Duitsland, in de buurt van München.

Zijn er verschillende posities mogelijk op de BRUMABA VENUS operatietafel?

BRUMABA operatietafels kunnen perfect worden aangepast aan de verschillende vereisten van medische specialismen. Dankzij geavanceerde technologie kun je eenvoudig en snel verschillende positioneringsposities realiseren. Niet alleen voor het positioneren van de patiënt, maar ook voor specifieke procedures in de operatiekamer. Zoals alle BRUMABA operatietafels staat de VENUS operatietafel voor evenwichtige werkergonomie. Naast de ergonomische positionering profiteren jouw patiënten ook van de extra dikke vulling, waardoor ze het gevoel hebben dat ze op "cloud nine" liggen.

Opslagmogelijkheden in één oogopslag:

 • Comfortabele stapositie
 • Stoelpositie voor toegankelijkheid voor patiënten
 • In buikligging
 • Zijdelingse steun
 • Positie onderkaak
 • Positie bovenkaak
 • Trendelenburg
 • Steenslaglaag
 • Strandstoel positie

Heb je vragen over specifieke patiëntenlagers? We geven je graag advies!

Contactgegevens Technische ondersteuning VENUS

Tel: +31 (0)529 – 438 010

E-mail: service@brumaba.nl

Nuttige informatie voor snelle identificatie van je probleem: modelnaam, serienummer en klantnummer.

Wil je jouw verzoek toelichten via een videoconferentie? Ook hiervoor staan we tot jouw beschikking,

Wat zijn de voordelen van de BRUMABA VENUS mobiele operatietafel?

De mobiele operatietafels van BRUMABA bieden talloze voordelen voor jou als chirurg, maar ook voor de patiënt. Door de ergonomische positionering van de patiënt kan het behandelend personeel houdingsvriendelijk werken. In slechts een paar eenvoudige stappen kun je de patiënt snel en gemakkelijk in de positie brengen die je nodig hebt voor nauwkeurig en houdingsvriendelijk werk. Jouw patiënten kunnen ontspannen liggen en de behandeling zonder spanning ondergaan.

De snelle instelbaarheid van de VENUS operatietafel versnelt de procedure in jouw operatiekamer en geeft je een economisch voordeel. De VENUS operatietafel is ook geschikt voor kleine dermatologische en cosmetisch-esthetische ingrepen. De hoogte van de operatietafel kan eenvoudig worden aangepast met een voetschakelaar, zodat je zowel staand als zittend kunt werken.

Dankzij de extra dikke kussens kunnen je patiënten zeer comfortabel liggen. Verstoringen van de operatieprocedure door ongemakkelijke positionering worden vermeden. Alle bekleding is eenvoudig te verwijderen en gemakkelijk schoon te maken.

Nieuw ontworpen armsteunen zorgen voor een zeer ontspannen buikligging voor jouw patiënten.

Biedt BRUMABA technische ondersteuning voor de “VENUS” operatietafel?

BRUMABA operatietafels en -stoelen zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Voordat BRUMABA producten het bedrijf verlaten, worden ze getest volgens strenge specificaties.

Voor hulp en snelle oplossingen staat het technische serviceteam van BRUMABA  van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur tot je beschikking.

Wat maakt BRUMABA operatietafels zo speciaal?

BRUMABA operatietafels zijn ontwikkeld volgens individuele eisen op medisch gebied voor praktische toepassingen. Meer dan 40 jaar praktijkervaring van medische professionals en experts in de respectieve medische specialismen zijn in de ontwikkelingen verwerkt. De technische details van BRUMABA operatietafels weerspiegelen BRUMABA's jarenlange ervaring in de productie en praktische toepassing van duizenden operaties.

Alle BRUMABA operatietafels dragen het kwaliteitslabel "Made in Germany" en staan voor de hoogste kwaliteitsnormen, functionaliteit en veiligheid. Onze duurzame producten worden voortdurend verder ontwikkeld en aangepast aan moderne, praktische toepassingen. Met BRUMABA operatietafels kunnen processen in de operatiekamer efficiënter en economischer worden ontworpen.

Aan welke norm voldoet de BRUMABA operatietafel VENUS?

BRUMABA is een EN ISO 13485 gecertificeerd bedrijf. Onze producten worden vervaardigd in Duitsland en zijn onderworpen aan een streng kwaliteitsbeheer. BRUMABA operatietafels zijn getest als medische hulpmiddelen in overeenstemming met de volgende norm:

IEC 60601-1 "Medische elektrische apparatuur" en volgens

IEC 60601-2-46 "Speciale eisen voor de veiligheid, inclusief essentiële prestaties, van operatietafels".

Naast biocompatibiliteit worden BRUMABA operatietafels ook getest op de veiligheid van de aanwezige software.

Heb je nog vragen over conformiteit? We beantwoorden graag al je vragen!