Kwaliteit volgens traditie: eerste keuze in eerste klasse!

BRUMABA operatietafels zijn niet voor niets een klasse apart. Al meer dan 40 jaar maken onze medische producten integraal deel uit van de uitrusting van praktijken en klinieken – sommige zelfs al van de eerste generatie. Gebruiksvriendelijke en doordachte oplossingen voor uw specialistische toepassing in de operatiekamer maken van een BRUMABA operatietafel uw betrouwbare metgezel voor vele jaren.

Legendarisch. De ergonomie van BRUMABA.

BRUMABA heeft altijd gestaan voor het hoogste niveau van werkergonomie, die voortdurend is geoptimaliseerd en verfijnd in directe uitwisseling met gebruikers – in lijn met het motto “van praktijk voor praktijk”. De voordelen en ergonomie voor de chirurg, het operatiekamerpersoneel en de patiënten hebben altijd de hoogste prioriteit. Dankzij hun slanke ontwerp bieden onze mobiele operatietafels optimale beenruimte, ongeacht of u zittend of staand opereert. Met acht individueel instelbare geheugenposities en afzonderlijk instelbare ligvlakken kunt u patiënten eenvoudig en professioneel positioneren. En last but not least kan het bedieningsveld in onze twee topmodellen PRIMUS en VARIUS in een optimale ergonomische positie worden gekanteld dankzij de unieke zijwaartse kanteling – we noemen dit de Airplane-functie. Voor gezond werken zonder nek- en rugpijn.

Frequently asked questions about Operatietafels

Is er een draadloze voetschakelaar beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

In het belang van de veiligheid van de patiënt kiezen we ervoor om de bedieningselementen met kabels te produceren. Voetschakelaars met kabels zijn foutbestendig en vereisen geen updates.

Zijn er accessoires beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

Afhankelijk van het model zijn alle BRUMABA operatietafels ontworpen om patiëntgewichten tussen 250 en 300 kg zonder problemen te kunnen dragen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor patiënten die bijzonder breed gebouwd zijn.

  • Zijverlenging
  • Verlenging van het voetgedeelte
  • Verlenging van het rugdeel
  • en meer.

Hoe vaak heeft een BRUMABA operatietafel onderhoud nodig?

Volgens de Duitse richtlijnen moeten operatietafels jaarlijks worden onderhouden. Het voordeel van BRUMABA operatietafels is dat het hoogwaardige ontwerp en de stabiele roestvrij stalen constructie ervoor zorgen dat slijtagedelen zelden voorkomen. Mocht je echter ooit reserveonderdelen nodig hebben, dan houden wij deze nog langer op voorraad dan de verplichte periode van 10 jaar. Met een BRUMABA onderhoudscontract geniet je van nog meer voordelen.

Hoe lang gaan de batterijen van BRUMABA operatietafels mee?

Een volledige lading van de batterij van een BRUMABA operatietafel gaat meestal 1 tot 2 weken mee. We raden onze klanten aan om de batterij wekelijks op te laden. Over het algemeen kan de batterij op elk moment worden opgeladen zonder de prestaties te beïnvloeden. Zodra de batterij kritisch laag is, geeft de batterij-indicator een akoestisch en visueel signaal af.

Hoe moeten BRUMABA operatietafels gereinigd en gedesinfecteerd worden?

Het bekledingsmateriaal op alle BRUMABA operatietafels is speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen. Het wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Marti AG. Een groot voordeel van deze bekleding is dat het geen naden heeft die onder bepaalde omstandigheden door vloeistoffen en bacteriën kunnen worden doordrongen. Dit naadloze, vloeistofdichte ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en desinfectie van de bekleding, waardoor voldaan wordt aan de strengste hygiënenormen. We raden aan om desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten te gebruiken met niet meer dan 30% alcoholgehalte.

Meer informatie over BRUMABA operatiebedden

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Om uw aanvraag te verwerken, worden uw persoonlijke gegevens verzameld in overeenstemming met ons privacybeleid.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.