COMFORT chirurgische kruk

De allrounder

COMFORT chirurgische kruk

Dynamisch. Comfortabel. Compact.

De COMFORT chirurgische kruk kan universeel worden gebruikt en is een ideale aanvulling op elke operatie- en behandelkamer.

 • Operatiekamerpersoneel kan snel en behendig werken dankzij de wendbare kruk
 • De praktische hoogteverstelling met de voet zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt
 • De COMFORT is traploos in hoogte verstelbaar en kan optioneel zelfs in hoogte worden verlengd, zodat de juiste zitpositie ook kan worden aangepast aan de hoogte van het werkgebied.
Vraag een offerte aan
0+
jaar ervaring
0+
tevreden BRUMABA klanten
Duurzame producten gemaakt in Duitsland
Wil je onze producten
leren kennen?

Je bent bij ons van harte welkom voor een demo. Wij laten je graag zelf ervaren hoe ergonomisch ons medisch meubilair is.

COMFORT Hoogtepunten
 • Comfortabel en hoogfrequent gelast zitkussen voor eenvoudige reiniging en betrouwbare hygiëne
 • De basis heeft grote, gesloten, antistatische en dus ook hygiënische wielen die een snelle en behendige verplaatsing mogelijk maken.
 • Vergrendelingsrem voor een stevige en veilige werkpositie
 • Optioneel: Kolomverlenging 100 mm (ART. NO. E.001558)
Technische Details
Min. hoogte zonder kussen (mm)

540

Max. Hoogte zonder kussen (mm)

740

Diameter stoelkruis (mm)

610

Diameter zitting (mm)

400

Offerteaanvraag COMFORT chirurgische kruk
OP-Hocker Comfort Fussauslöser - Bremse
Frequently asked questions about COMFORT chirurgische kruk

Is er een draadloze voetschakelaar beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

In het belang van de veiligheid van de patiënt kiezen we ervoor om de bedieningselementen met kabels te produceren. Voetschakelaars met kabels zijn foutbestendig en vereisen geen updates.

Zijn er accessoires beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

Afhankelijk van het model zijn alle BRUMABA operatietafels ontworpen om patiëntgewichten tussen 250 en 300 kg zonder problemen te kunnen dragen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor patiënten die bijzonder breed gebouwd zijn.

 • Zijverlenging
 • Verlenging van het voetgedeelte
 • Verlenging van het rugdeel
 • en meer.

Hoe vaak heeft een BRUMABA operatietafel onderhoud nodig?

Volgens de Duitse richtlijnen moeten operatietafels jaarlijks worden onderhouden. Het voordeel van BRUMABA operatietafels is dat het hoogwaardige ontwerp en de stabiele roestvrij stalen constructie ervoor zorgen dat slijtagedelen zelden voorkomen. Mocht je echter ooit reserveonderdelen nodig hebben, dan houden wij deze nog langer op voorraad dan de verplichte periode van 10 jaar. Met een BRUMABA onderhoudscontract geniet je van nog meer voordelen.

Hoe lang gaan de batterijen van BRUMABA operatietafels mee?

Een volledige lading van de batterij van een BRUMABA operatietafel gaat meestal 1 tot 2 weken mee. We raden onze klanten aan om de batterij wekelijks op te laden. Over het algemeen kan de batterij op elk moment worden opgeladen zonder de prestaties te beïnvloeden. Zodra de batterij kritisch laag is, geeft de batterij-indicator een akoestisch en visueel signaal af.

Hoe moeten BRUMABA operatietafels gereinigd en gedesinfecteerd worden?

Het bekledingsmateriaal op alle BRUMABA operatietafels is speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen. Het wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Marti AG. Een groot voordeel van deze bekleding is dat het geen naden heeft die onder bepaalde omstandigheden door vloeistoffen en bacteriën kunnen worden doordrongen. Dit naadloze, vloeistofdichte ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en desinfectie van de bekleding, waardoor voldaan wordt aan de strengste hygiënenormen. We raden aan om desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten te gebruiken met niet meer dan 30% alcoholgehalte.