Medisch meubilair van BRUMABA voor dermatologie & dermatochirurgie

Dankzij onze nauwe samenwerking met dermatologen zijn we in staat om jouw behoeften en ideeën te begrijpen en oplossingen op maat te ontwikkelen. Onze speciaal ontworpen BRUMABA operatietafels en -stoelen bieden oplossingen op maat voor dermatologie / dermatochirurgie en zijn een onmisbaar hulpmiddel om jou en je team een aangenaam en ergonomisch comfort te bieden, zelfs tijdens langere operaties.

  • De slanke en esthetische bouw van onze operatietafels voor dermatologie/dermatochirurgie ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ook uitstekende toegang tot elk deel van het lichaam van de patiënt. Hierdoor kunt u dichter bij het operatiegebied komen en ergonomisch werken zonder tegen de tafel aan te stoten. Bovendien heeft u de flexibiliteit om zowel staand als zittend te opereren, afhankelijk van uw individuele voorkeuren en behoeften. Dit wordt ook wel de “Airplane-functie” genoemd: kantel de operatietafel zijdelings om bijvoorbeeld moeiteloos en in een comfortabele houding steken te plaatsen.
  • BRUMABA operatietafels passen zich aan uw dagelijkse routine in de dermatologie/dermatochirurgie aan, niet andersom. Want ze kunnen zo worden aangepast en gekanteld dat u comfortabel en ergonomisch kunt werken. De operatietafels kunnen individueel worden aangepast van een liggende naar een zittende positie en in hoogte. De handige geheugenfunctie herstelt veelgebruikte ligposities met één druk op de knop.
  • Wilt u onafhankelijk van uw assistent werken? De intuïtief bedienbare voetschakelaar maakt het mogelijk! U hoeft het steriele operatiegebied niet te verlaten om de voetschakelaar te bedienen.
  • Onze naadloze kussens zijn eenvoudig te reinigen en voldoen aan de hoogste hygiënenormen in de operatiekamer. Ze overtuigen ook door de speciale bekleding, zodat u uw patiënten maximaal comfortabel en ergonomisch kunt positioneren. Kies uw operatietafel uit een kleurenpalet van 35 harmonieuze kleuren.
  • Wist u dat: BRUMABA operatietafels ook geschikt zijn voor zware patiënten en een volledige functionaliteit garanderen tot 250-300 kg patiëntgewicht. Uw patiënten worden altijd veilig en comfortabel gepositioneerd, ongeacht hun grootte of gewicht.
  • Gebruik onze BRUMABA operatietafels voor dermatologie/dermatochirurgie met onbeperkte mobiliteit. De betrouwbare accu en mobiele onderstellen maken de BRUMABA operatietafels bijzonder flexibel. U kunt de operatietafel moeiteloos met slechts 2 vingers binnen een ruimte verplaatsen of voor langere transportafstanden gebruiken. Het omleggen van de patiënten is niet langer nodig!
  • BRUMABA operatietafels voor dermatologie/dermatochirurgie staan voor hoogwaardige, stabiele en duurzame roestvrijstalen constructie – Made in Germany. Bovendien kenmerken BRUMABA operatietafels zich door onderhoudsarme technologie. Een complexe installatie is niet nodig voor onze operatietafels. Ze zijn direct klaar voor gebruik. Veel van de sinds 1980 verkochte BRUMABA operatietafels zijn vandaag de dag nog steeds in gebruik. De kwaliteit van de BRUMABA operatietafels spreekt voor zich.

Bij BRUMABA ontvangt u een op maat gemaakte service die is afgestemd op uw behoeften. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke ondersteuning van onze klanten. BRUMABA-producten worden voortdurend doorontwikkeld. Zo zorgen we ervoor dat onze producten voldoen aan de hoogste normen. De focus ligt op de voortdurende innovatieve aanpassing van onze operatietafels aan de behoeften van medisch personeel. Door de functionele en doordachte accessoires van onze producten kunt u fysieke belasting tijdens operaties en assisteren tot een minimum beperken. Met BRUMABA investeert u duurzaam in uw gezondheid.

Meer informatie over BRUMABA operatiebedden

Lees de blogs van BRUMABA