Medisch meubilair van BRUMABA voor poliklinische operaties

De vele feedback en suggesties van chirurgen in ambulante operatiecentra zijn van onschatbare waarde voor ons bij BRUMABA. Ze helpen ons om innovatieve operatietafels te ontwerpen die optimaal zijn afgestemd op jouw behoeften. Met behulp van jouw expertise verfijnen we onze producten niet alleen technisch, maar bieden we je ook het beste comfort, zeer functionele ergonomie en maximale veiligheid.

Downloads
  • Met de low-tech optie ontwerpen we onze BRUMABA operatietafels voor eenvoudige en ongecompliceerde bediening tijdens poliklinische operaties. We maken het u en uw medisch personeel gemakkelijker om de operatietafels te bedienen, zodat u zich volledig kunt concentreren op de zorg voor uw patiënten.
  • BRUMABA operatietafels zijn veelzijdig. Dit geeft je de mogelijkheid om onze tafels aan te passen aan verschillende chirurgische eisen tijdens poliklinische operaties. We hebben verschillende instelmogelijkheden ontworpen, zodat u verschillende poliklinische operaties kunt uitvoeren.
  • Je kunt onze PRIMUS en VARIUS operatietafels zelfs zijwaarts kantelen met de vliegtuigfunctie – een echte game changer voor tal van operaties. Werk comfortabel en zonder fysieke belasting, zelfs gedurende langere perioden.
  • Onze operatietafels hebben een open bevestigingssysteem dat compatibel is met verschillende adapters op de polikliniek. Dit betekent dat ze flexibel kunnen worden aangepast aan een groot aantal accessoires en medische apparaten.
  • Gebruik de intuïtieve voetbediening om de poliklinische operatietafel zelfstandig te verstellen. Zo blijf je stabiel en ben je niet voortdurend afhankelijk van je assistent op de polikliniek.
  • Onze kompressen voldoen niet alleen aan de hoogste comfortnormen, maar ook aan alle hygiënevereisten voor poliklinische operatiekamers. U zult blij zijn met het reinigingsgemak en onze brede waaier van 35 kleuren.
  • Positioneer patiënten van elk postuur en gewichtsklasse op onze ambulante operatietafels (tot 250-300 kg patiëntgewicht).
  • Profiteer van de onbeperkte mobiliteit van uw BRUMABA operatietafels op de polikliniek. Betrouwbare accu’s en trolleys zorgen voor een soepele werking. Verplaats de operatietafels binnen de polikliniek of op andere transportroutes. Geen ingewikkelde herpositionering van uw patiënten, geen zware operatietafels: onze modellen kunnen eenvoudig met slechts 2 vingers worden geduwd.
  • Hoogwaardige, stabiele en duurzame roestvrijstalen constructies en onderhoudsarme technologie zorgen voor de beste kwaliteit uit Duitsland. Onze operatietafels worden al sinds 1980 gebruikt en blijven betrouwbaar. Een ander voordeel is dat je geen dure of ingewikkelde installatiewerkzaamheden hoeft uit te voeren. Stel onze operatietafels in op de polikliniek en je kunt aan de slag.

Als familiebedrijf geven we de voorkeur aan persoonlijk contact met jou. Je zult merken dat we individuele oplossingen en service op maat bieden en graag luisteren naar al je vragen. Bij BRUMABA richten we ons op de voortdurende verbetering van onze producten. We richten ons op voortdurende innovatie en maatwerk om aan uw behoeften in de polikliniek te voldoen. Onze operatietafels en stoelen voldoen aan de hoogste normen en BRUMABA operatiestoelen en accessoires zijn een ideale aanvulling: minimaliseer de fysieke belasting tijdens het opereren en assisteren. Zie onze OK-stoelen voor uw polikliniek als een duurzame investering in uw eigen gezondheid en die van uw team.

Meer informatie over BRUMABA operatiebedden

Lees de blogs van BRUMABA