Medisch meubilair van BRUMABA voor endodontologie

Behandeltafels en microchirurgische stoelen van BRUMABA zorgen voor een ideale werkhouding en rugvriendelijke behandeling aan de microscoop voor de arts en assistent. De arbeidsveiligheid wordt verhoogd door een geïntegreerde ring voor microchirurgie dicht bij het hoofd en individueel instelbare onderarmsteunen. Visco-elastische bekleding en flexibele ligposities zorgen voor een professionele en comfortabele positionering van patiënten tot 300 kg.

Frequently asked questions about Endodontologie

Welke BRUMABA operatietafels en microchirurgiestoelen zijn geschikt voor endodontie?

In ons assortiment vind je een aantal modellen die kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke eisen en wensen op het gebied van endodontie. Deze omvatten in het bijzonder de volgende operatietafels en microchirurgiestoelen:

  • PRIMUS:De BRUMABA PRIMUS operatietafel maakt indruk met zijn onbeperkte instelmogelijkheden, die worden gecombineerd met een gepatenteerd hoofdgedeelte en de innovatieve vliegtuigfunctie. Dit zorgt voor een perfecte werkergonomie en een comfortabele ligpositie voor de patiënt.
  • GENIUS: De GENIUS operatietafel van BRUMABA heeft een telescopische kolom. Als je de vliegtuigfunctie kunt missen, is dit model een uitstekende kandidaat voor klinieken en praktijken
  • BALANCE ADVANCE: Tot de bijzondere kenmerken van de BRUMABA microchirurgiestoel BALANCE ADVANCE behoren niet alleen de kogelgelagerde wielen van polyurethaan en de verstelbare rugleuning met lendensteun, maar ook de driedimensionaal verstelbare armleuningen. Deze doordachte extra's maken houdingsvriendelijk werken mogelijk.

Waarom is de BRUMABA vliegtuigfunctie een ideale aanvulling voor endodontie?

Niet elke patiënt en elke procedure is hetzelfde in de endodontologie. In plaats daarvan is het essentieel dat de operatietafel zich kan aanpassen aan de gegeven omstandigheden. Daarom hebben we bij BRUMABA de vliegtuigfunctie ontwikkeld en geperfectioneerd. Met deze functie kan de operatietafel langs de lengteas worden gekanteld in beide richtingen, zodat je kunt kiezen tussen -17° en +17°. Hij kan gemakkelijk met de hand of met de voet worden bediend. Bovendien wordt de vliegtuigfunctie aangevuld met een geïntegreerde geheugenfunctie, die het gebruiksgemak nog verder verhoogt. Jouw BRUMABA operatietafel kan tot 8 programma's opslaan en oproepen, dus je favoriete positie is slechts een druk op de knop verwijderd.

Welke materialen worden gebruikt voor BRUMABA modellen?

Een hoge kwaliteitsstandaard is essentieel, niet alleen in de endodontologie, maar in alle chirurgische en poliklinische gebieden. Daarom kiezen we de materialen voor de operatietafels en microchirurgiestoelen zorgvuldig uit. Je kunt kiezen uit 35 kleuren voor onze bi-elastische, huidirritatievrije en antibacteriële hoezen. Een combinatie van design en functionaliteit. De frames zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn bestand tegen zware belastingen. Dit geldt ook voor de polyurethaan kogellagerwielen.

Welke accessoires zijn er beschikbaar voor endodontische behandelingen?

Om aan individuele eisen te voldoen zijn BRUMABA operatietafels en microchirurgiestoelen compatibel met een breed scala aan accessoires, zodat je precies die positioneringshulpmiddelen krijgt die je nodig hebt voor endodontische behandelingen. Hiertoe behoren bijvoorbeeld kopcarlottes, halskussentjes, kopplaten, röntgencompatibele kopdelen en assemblagepistons en microchirurgische ringen. Je kunt onze operatietafels ook uitrusten met een voetschakelaar die tot 8 geheugenposities opslaat en bediend wordt door voetdruk. Het steriele veld verlaten behoort nu tot het verleden.

Waarom verhogen BRUMABA operatietafels en -stoelen de werkveiligheid in de endodontie?

Endodontie vereist absolute gevoeligheid. Hier bij BRUMABA hechten we er veel belang aan dat jij je volledig op de patiënt kunt concentreren. De fijne aanpassingen aan de positionering en zithouding van het behandelend personeel kun je aan ons overlaten. Onze BRUMABA modellen worden gekenmerkt door ergonomische overwegingen en een geoptimaliseerde toegang in het hoofdgebied, zodat zowel jij als je patiënten in de beste handen zijn. De uitgebreide instelmogelijkheden van onze operatietafels en microchirurgiestoelen zijn gemakkelijk voor de rug en armen, wat op zijn beurt tekenen van vermoeidheid en een ongezonde houding voorkomt. Tegelijkertijd ligt de focus op het maximaliseren van de kwaliteitsnormen in combinatie met praktische functies en uitrustingskenmerken.

Multifunctionele operatietafel PRIMUS

De BRUMABA-operatietafel PRIMUS is multifunctioneel en wordt geleverd met alle extra’s. Van het driedimensionaal verstelbare hoofddeel tot geïntegreerde normrails in het roestvrijstalen frame en de ingebouwde voetbedieningsschakelaar. De slimme Airplane-functie zorgt voor bijzonder rugvriendelijk werken. Door een microchirurgische ring in het hoofdgedeelte krijgt de chirurg gerichte ondersteuning voor nauwkeurig en veilig werken. De visco-elastische bekleding maakt comfortabele en ergonomische positionering van de patiënt mogelijk, zelfs bij langdurige ingrepen.

Microchirurgiestoel Balance Advance

De Operatiestoel BALANCE ADVANCE van BRUMABA is speciaal in nauwe samenwerking met chirurgen en artsen ontwikkeld voor de eisen van de microchirurgie. Het resultaat: driedimensionaal verstelbare armleuningen voor een nauwkeurige armpositionering en schouder- en armontlasting gedurende vele uren. Ergonomisch gevormde zit- en rugleuningen ondersteunen het comfort en zorgen tegelijkertijd voor een correcte, gezonde zithouding. Jouw voordeel dat je al na de eerste uren en – nog veel belangrijker – ook na jaren zult voelen.

Meer informatie over BRUMABA operatiebedden

Lees de blogs van BRUMABA