Medisch meubilair van BRUMABA voor KNO & Otorinolaryngologie

Speciale oplossingen voor oor-, neus- en keelchirurgie (KNO-heelkunde) maken van BRUMABA operatietafels en -stoelen een onmisbaar hulpmiddel voor de operatiekamer of -ruimte. Bijvoorbeeld voor een optimale positionering van het hoofd tijdens een operatie aan de amandelorganen, het neustussenschot of het middenoor: de smalle hoofdsteun op de operatietafel zorgt voor een beter zicht op het operatieveld met een ideale operatieafstand zonder dat de chirurg een gebukte houding hoeft aan te nemen. De interoperabel precies instelbare en eenvoudig te bevestigen hoofdschaal maakt een bijzonder stabiele positionering van het hoofd mogelijk. De voetschakelaar op de operatietafel is ook bijzonder praktisch voor consistente steriliteit en geautomatiseerde processen. Hiermee kunnen functies zelf worden geregeld. Er zijn in totaal 8 geheugenprogramma’s beschikbaar die individueel kunnen worden geconfigureerd. Dankzij de onbeperkte mobiliteit van BRUMABA operatietafels kunnen ze ook worden gebruikt voor de voorbereiding van de patiënt en voor het transport of de herstelfase, zonder dat de patiënt verplaatst hoeft te worden.

Onze BRUMABA producten worden al met succes gebruikt in tal van KNO-klinieken en -praktijken. We informeren je graag over ons aanbod en de vele verschillende mogelijkheden voor jouw individuele configuratie.

Frequently asked questions about KNO / Otorinolaryngologie

Is er een draadloze voetschakelaar beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

In het belang van de veiligheid van de patiënt kiezen we ervoor om de bedieningselementen met kabels te produceren. Voetschakelaars met kabels zijn foutbestendig en vereisen geen updates.

Zijn er accessoires beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

Afhankelijk van het model zijn alle BRUMABA operatietafels ontworpen om patiëntgewichten tussen 250 en 300 kg zonder problemen te kunnen dragen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor patiënten die bijzonder breed gebouwd zijn.

  • Zijverlenging
  • Verlenging van het voetgedeelte
  • Verlenging van het rugdeel
  • en meer.

Hoe vaak heeft een BRUMABA operatietafel onderhoud nodig?

Volgens de Duitse richtlijnen moeten operatietafels jaarlijks worden onderhouden. Het voordeel van BRUMABA operatietafels is dat het hoogwaardige ontwerp en de stabiele roestvrij stalen constructie ervoor zorgen dat slijtagedelen zelden voorkomen. Mocht je echter ooit reserveonderdelen nodig hebben, dan houden wij deze nog langer op voorraad dan de verplichte periode van 10 jaar. Met een BRUMABA onderhoudscontract geniet je van nog meer voordelen.

Hoe lang gaan de batterijen van BRUMABA operatietafels mee?

Een volledige lading van de batterij van een BRUMABA operatietafel gaat meestal 1 tot 2 weken mee. We raden onze klanten aan om de batterij wekelijks op te laden. Over het algemeen kan de batterij op elk moment worden opgeladen zonder de prestaties te beïnvloeden. Zodra de batterij kritisch laag is, geeft de batterij-indicator een akoestisch en visueel signaal af.

Hoe moeten BRUMABA operatietafels gereinigd en gedesinfecteerd worden?

Het bekledingsmateriaal op alle BRUMABA operatietafels is speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen. Het wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Marti AG. Een groot voordeel van deze bekleding is dat het geen naden heeft die onder bepaalde omstandigheden door vloeistoffen en bacteriën kunnen worden doordrongen. Dit naadloze, vloeistofdichte ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en desinfectie van de bekleding, waardoor voldaan wordt aan de strengste hygiënenormen. We raden aan om desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten te gebruiken met niet meer dan 30% alcoholgehalte.

Downloads

Meer informatie over BRUMABA operatiebedden

Lees de blogs van BRUMABA