Moderne OK-organisatie: Bespaar effectief tijd en geld met het intelligente roulatiesysteem

Tegenwoordig staan medische instellingen voor een dubbele uitdaging: ze moeten niet alleen steeds meer patiënten in minder tijd verzorgen, maar ze moeten ook het hoofd bieden aan de toenemende economische druk in de administratie van operatiekamers. In deze context is tijd letterlijk geld. Elke minuut telt. Dit is precies waarom we het BRUMABA rotatiesysteem hebben ontwikkeld. Dit innovatieve systeem met mobiele operatietafels biedt niet alleen meer efficiëntie, maar ook meer comfort voor uw patiënten.

Zo werkt het BRUMABA rotatiesysteem:

1. gemakkelijke toegang

Pas de hoogte en positie van de operatietafel eenvoudig en traploos aan zodat uw patiënten comfortabel en veilig kunnen zitten.

2. rugvriendelijk patiëntenvervoer

Duw de patiënt moeiteloos de operatiekamer in dankzij de ergonomische handgrepen en het soepel lopende chassis.

3. preoperatieve voorbereiding

Breng de patiënt met één druk op de knop in de juiste operatiepositie: met de geheugenfunctie kunt u veelgebruikte posities eenvoudig opslaan.

4. ergonomische bediening

Stel uw BRUMABA operatietafel zo in dat u comfortabel en ergonomisch kunt werken – de tafel past zich aan uw werkhouding aan en niet andersom. Hierdoor kun je langere perioden comfortabel werken.

5. comfortabele postoperatieve positionering

Na de operatie kan uw patiënt moeiteloos worden teruggebracht naar de verkoeverkamer en herstellen van de operatie in een ergonomische relaxpositie.

6. veilige uitgang

Als je patiënt klaar is, kun je de hoogte en positie van de operatietafel eenvoudig weer aanpassen, zodat je patiënt comfortabel en veilig kan uitstappen.

Patiënten liggen altijd comfortabel en veilig op de operatietafel tijdens de hele procedure, zonder tijdrovende herpositionering. Dit verhoogt niet alleen het comfort voor patiënten, maar maakt ook het werk van het operatiekamerpersoneel aanzienlijk eenvoudiger. Door meerdere operatietafels tegelijk te gebruiken, ontstaat een soepele workflow rond de operatie, wat de zaken ongetwijfeld veel gemakkelijker maakt en tijd bespaart voor u, uw team en uw patiënten.