slider-mkg7

Mond- en kaakchirurgie

Gecompliceerde en tijdrovende procedures vormen geen uitzondering in OMS en implantologie. Moeilijke en langdurige procedures vereisen een constante intense concentratie en moeten daarom op de juiste manier worden georganiseerd. De Brumaba productlijn helpt u bij deze uitdagende taken.

  • Perfecte positionering van het hoofd door de gepatenteerde hoefijzervormige hoofdsteun
  • Een duidelijk zicht op de patiënt en altijd de best mogelijke toegang
  • Geschikt om zittend of staand te werken
  • Gunstige bediening
  • Weinig stress op de rug, met uitstekende werk ergonomie
  • Perfecte ergonomische positionering van de patiënt
  • Geavanceerde en gepatenteerde functionaliteit
  • Normale kwaliteit tot aan het kleinste detail

Veel factoren spelen een belangrijke rol bij een chirurgische interventie zonder complicaties. De Brumaba OK-productlijn voldoet aan de verwachtingen en stelt u in staat om in ideale omstandigheden te werken

produkt_test

Aanbevolen producten

De beste keuze voor de tandheelkunde

Er moet aan veel eisen worden voldaan om een ideale werkplek te creëren, in uw geval de operatiekamer of praktijk.

Een van de eisen die aan de BRUMABA OK-productlijn worden gesteld, is de ergonomische houding van de patiënt, chirurg en personeel. Optimale positionering van de patiënt helpt uw patiënt in een ontspannen positie te blijven tijdens de procedure.

U profiteert van de best mogelijke toegang tot het behandelingsgebied, blijf geconcentreerd, vermoeit u niet en vermijd uw rug te belasten.

Procedures in het gebied van de mond vereisen een hoge mate van flexibiliteit en stabiliteit. De bedieningstafels van BRUMABA combineren deze eigenschappen. De ongelooflijk eenvoudige bediening is niet alleen gunstig voor u en uw personeel tijdens de operatie, maar ook voor de voorbereiding.

Organiseer uw processen eenvoudig en economisch! Met de bedieningstafels van BRUMABA is rotatie in de operatiekamer, gemakkelijk en handig. De zeer efficiënte opvulling word naadloos gelast met behulp van hoogfrequente energie. Het kan binnen enkele seconden worden verwijderd en is eenvoudig te reinigen en te desinfecteren.

De kwaliteit van BRUMABA-producten is ongeëvenaard op de markt. Als u voor BRUMABA kiest, krijgt u de allerbeste arbeidsmiddelen voor uw praktijk of uw operatiekamer!