Operatiestoel Microchirurgiestoel
BALANCE ADVANCE SLIM

Het slanke alternatief

Operatiestoel Microchirurgiestoel <br>BALANCE ADVANCE SLIM

Uw slanke specialist voor microchirurgie

Met de BALANCE ADVANCE SLIM hebben we bij BRUMABA gehoor gegeven aan de herhaaldelijk geuite wens van onze klanten voor een versie van de multifunctionele microchirurgiestoel. SALDOVOORSCHOT ook voor kleinere en slankere lichaamsafmetingen: De smallere zitting, de bijpassende smallere draaibare zitting en de lagere zithoogte geven de bedieningsstoel zijn karakteristieke slanke en elegante vorm.

 • Hoogwaardige, stabiele en duurzame roestvrijstalen constructie voor de hoogste kwaliteit “Made in Germany”.
 • De driedimensionaal verstelbare, fixeerbare armleuningen ondersteunen je schouder- en armspieren optimaal en zorgen ervoor dat je comfortabel kunt werken, zelfs tijdens lange werkzaamheden.
 • De ergonomisch gevormde zitting en rugleuning incl. De gepatenteerde zitneiging zorgt voor een gezonde zithouding – je voelt het verschil al na een paar minuten.
Aanvraag
0+
jaar ervaring
0+
tevreden BRUMABA klanten
Duurzame producten gemaakt in Duitsland
Wilt u onze producten
leren kennen?

Maak een afspraak met ons.

BALANCE ADVANCE SLIM Hoogtepunten
 • De armleuningen van de BALANCE ADVNCE SLIM kunnen in drie dimensies worden versteld en vastgezet: voor een optimale ondersteuning van uw arm- en schouderspieren.
 • Aangenaam om mee te werken, zelfs na vele uren in de operatiekamer.
 • De ergonomisch gevormde zitting en rugleuning met gepatenteerde zitneiging en speciale vulling zorgen voor gezond zitten.
 • Het kleinere zitvlak, de bijpassende, smallere tourniquet en de lagere zithoogte geven de BALANCE ADVANCE SLIM bedieningsstoel zijn karakteristieke slankere en elegantere vorm.
 • De hoogte kan eenvoudig worden aangepast met de voetontgrendeling (gasveer).
 • De BALANCE ADVANCE SLIM is verkrijgbaar met of zonder remfunctie.
 • Hij is uitgerust met een comfort chassis en antistatische wielen.
 • De microchirurgiestoel is verkrijgbaar in 35 verschillende bekledingskleuren.
 • Gelaste pads en ingesloten wielen maken schoonmaken eenvoudig en hygiënisch.
Technische Details
Min. hoogte zonder kussen (mm)

480

Max. Hoogte zonder kussen (mm)

620

Diameter stoelkruis (mm)

610

Lengte zitkussen (mm)

400

Breedte zitkussen (mm)

360

Aanvraag Operatiestoel Microchirurgiestoel
BALANCE ADVANCE SLIM

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Om uw aanvraag te verwerken, worden uw persoonlijke gegevens verzameld in overeenstemming met ons privacybeleid.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Frequently asked questions about Operatiestoel Microchirurgiestoel
BALANCE ADVANCE SLIM

Is er een draadloze voetschakelaar beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

In het belang van de veiligheid van de patiënt kiezen we ervoor om de bedieningselementen met kabels te produceren. Voetschakelaars met kabels zijn foutbestendig en vereisen geen updates.

Zijn er accessoires beschikbaar voor BRUMABA operatietafels?

Afhankelijk van het model zijn alle BRUMABA operatietafels ontworpen om patiëntgewichten tussen 250 en 300 kg zonder problemen te kunnen dragen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor patiënten die bijzonder breed gebouwd zijn.

 • Zijverlenging
 • Verlenging van het voetgedeelte
 • Verlenging van het rugdeel
 • en meer.

Hoe vaak heeft een BRUMABA operatietafel onderhoud nodig?

Volgens de Duitse richtlijnen moeten operatietafels jaarlijks worden onderhouden. Het voordeel van BRUMABA operatietafels is dat het hoogwaardige ontwerp en de stabiele roestvrij stalen constructie ervoor zorgen dat slijtagedelen zelden voorkomen. Mocht je echter ooit reserveonderdelen nodig hebben, dan houden wij deze nog langer op voorraad dan de verplichte periode van 10 jaar. Met een BRUMABA onderhoudscontract geniet je van nog meer voordelen.

Hoe lang gaan de batterijen van BRUMABA operatietafels mee?

Een volledige lading van de batterij van een BRUMABA operatietafel gaat meestal 1 tot 2 weken mee. We raden onze klanten aan om de batterij wekelijks op te laden. Over het algemeen kan de batterij op elk moment worden opgeladen zonder de prestaties te beïnvloeden. Zodra de batterij kritisch laag is, geeft de batterij-indicator een akoestisch en visueel signaal af.

Hoe moeten BRUMABA operatietafels gereinigd en gedesinfecteerd worden?

Het bekledingsmateriaal op alle BRUMABA operatietafels is speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen. Het wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Marti AG. Een groot voordeel van deze bekleding is dat het geen naden heeft die onder bepaalde omstandigheden door vloeistoffen en bacteriën kunnen worden doordrongen. Dit naadloze, vloeistofdichte ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en desinfectie van de bekleding, waardoor voldaan wordt aan de strengste hygiënenormen. We raden aan om desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten te gebruiken met niet meer dan 30% alcoholgehalte.