Operatiestoel Microchirurgiestoel
THRONUS T3

Altijd 1e klas zitten

Operatiestoel Microchirurgiestoel  <br>THRONUS T3

Uitstekend. Uniek. Ergonomisch.

Je brengt het grootste deel van jouw leven door in de operatiekamer. Daarom is uitstekende apparatuur geen luxe, maar de basis voor je werk. De THRONUS is samen met chirurgen ontwikkeld voor professioneel gebruik in de operatiekamer. Deze tot in het kleinste detail geperfectioneerde operatiestoel maakt indruk met zijn unieke, intuïtieve bediening in combinatie met een uitstekend ergonomisch geperfectioneerd zitcomfort.

Categorieën: , ,
Artikelnummer: T3.00.00
Vraag een offerte aan
0+
jaar ervaring
0+
tevreden BRUMABA klanten
Duurzame producten gemaakt in Duitsland
Wil je onze producten
leren kennen?

Je bent bij ons van harte welkom voor een demo. Wij laten je graag zelf ervaren hoe ergonomisch ons medisch meubilair is.

THRONUS Hoogtepunten
  • Verstelbare zitting en rugleuning voor een optimale zit- en werkhouding
  • Stabiele multifunctionele armsteunen, intraoperatief verstelbaar met één hand
  • Traploze, elektrische hoogteverstelling door voetontgrendeling met twee geheugenposities
  • Gelaste pads en gesloten wielen voor maximale hygiëne
  • 35 verschillende kleuren bekleding
  • Voelbare, diepe stabiliteit door het solide eigen gewicht
  • Betrouwbare werking dankzij verwisselbaar batterijsysteem met een batterijlevensduur van Ø 4 dagen per stuk
  • Hoogwaardige en nobele afwerking
Technische Details
Min. hoogte zonder kussen (mm)

500

Max. Hoogte zonder kussen (mm)

750

Lengte zitkussen (mm)

400

Breedte zitkussen (mm)

360

Offerteaanvraag Operatiestoel Microchirurgiestoel THRONUS T3
Frequently asked questions about Operatiestoel Microchirurgiestoel THRONUS T3

Voor welke specialismen is de microchirurgiestoel BRUMABA THRONUS T3 geschikt?

De microchirurgiestoel BRUMABA THRONUS T3 voelt zich overal thuis waar hoge specialisatie en compromisloze eisen samenkomen - met andere woorden, overal waar chirurgie, ergonomie en functionaliteit centraal staan. Dit model is bijzonder geschikt voor oogheelkunde, orthopedie, plastische en esthetische chirurgie en oogchirurgie. Natuurlijk kan de THRONUS T3 ook worden gebruikt in andere specialistische gebieden en poliklinische praktijken die profiteren van de vele functies.

Welke stoelinstellingen zijn mogelijk op de microchirurgiestoel BRUMABA THRONUS T3?

De BRUMABA THRONUS T3 microchirurgiestoel is uitgerust met een reeks instelmogelijkheden, zodat het behandelend personeel een individuele en aangepaste zithouding kan aannemen. Dit omvat bijvoorbeeld de bediening met één hand van de multifunctionele armsteun, die in elke richting kan worden versteld. De "voetpeddels" kunnen flexibel naar voren worden uitgeschoven en opzij worden gespreid, wat zorgt voor ergonomische ondersteuning. Natuurlijk kunnen de zitting en rugleuning individueel worden versteld voor een optimale werkpositie. Met de elektrische hoogteverstelling kun je tussen 500 en 750 mm zitten.

Hoe kan de microchirurgiestoel BRUMABA THRONUS T3 worden aangepast?

De feitelijke aanpasbaarheid van de THRONUS T3 microchirurgiestoel van BRUMABA gaat nog verder dan de instelmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld selecteren of er een voetbedieningsplatform moet worden geïntegreerd. De hoes is gemaakt van oliebestendig, huidirritatievrij en antibacterieel synthetisch leer en laat niets te wensen over. Kies uit 35 prachtige kleuren om de THRONUS T3 aan te passen aan je persoonlijke smaak of aan de kleuren van de gebruiksomgeving.

Waarom zou je moeten kiezen voor de THRONUS T3 microchirurgiestoel van BRUMABA?

BRUMABA is gecertificeerd volgens EN ISO 13485:2016, wat staat voor strenge kwaliteitscontrole en hoge normen voor veiligheid, functionaliteit en precisie. In combinatie met onze sterke toewijding aan innovatie en ons brede productassortiment leveren we OK-meubilair dat ideaal is voor moderne en praktische toepassingen. De THRONUS T3 microchirurgiestoel is een van onze topproducten en maakt indruk met zijn hoge technische ondersteuning en optimale ergonomie voor verschillende lichaamsvormen. Dit onderscheidt ons duidelijk van producten van andere fabrikanten.

Waarom is ergonomie zo belangrijk voor de THRONUS T3 microchirurgiestoel van BRUMABA?

Studies en onderzoeksresultaten van de afgelopen decennia hebben onlangs aangetoond dat werken op een manier die de rug ontziet veel voordelen heeft. Op deze manier kunnen tekenen van vermoeidheid, pijn en langdurige schade aan de wervelkolom tot een minimum worden beperkt, zelfs voordat de eerste symptomen optreden. BRUMABA kan nu terugkijken op meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied, wat wordt weerspiegeld in het ontwerp van de THRONUS T3 microchirurgiestoel. Hij scoort punten met zijn multifunctionele armleuningen, verstelbare zitting en rugleuning, geoptimaliseerde bodemvrijheid en een stevig gewicht voor stabiliteit.

Waarin onderscheidt de microchirurgiestoel BRUMABA THRONUS T3 zich van modellen van andere fabrikanten?

De BRUMABA THRONUS T3 microchirurgiestoel zet maatstaven als het gaat om het combineren van functionaliteit, ergonomie en individualiteit. Met het elektrisch geregelde remsysteem kunnen afzonderlijke wielen afzonderlijk worden geremd, waardoor de patiënt nauwkeurig kan worden verplaatst. Dankzij de geïntegreerde geheugenfunctie kunnen twee verschillende zithoogtes worden voorgeprogrammeerd. Dit zorgt voor een hoog zitcomfort en bespaart tijd. Ook de gekleurde LED-weergave voor de operatiestatus, de hoge kwaliteit van de roestvrijstalen constructie en de 10% langere levensduur van de batterij onderscheiden deze microchirurgiestoel van zijn concurrenten.