Balance_black_RET_4C

Operatiestoelen en -krukken

Operatiestoelen en –krukken van Brumaba bieden maximaal comfort in alle medische gebieden.

De operatiestoelen en –krukken van Brumaba bieden het hoogste zitcomfort in alle medische gebieden. Chirurgen en OK-personeel kunnen op onze individueel verstelbare operatiestoelen te allen tijde comfortabel zitten. Het contaminatievrije hoogte-instelling systeem via voetbediening, is met name van belang voor de chirurgische werkomgeving.

Balance_Freisteller

Aanbevolen producten

Innovatie en kwaliteit

Onze rijkdom aan innovatieve ideeën is rechtstreeks ontleend aan praktische ervaringen op vele disciplines. We hebben geleerd van de modernste medische processen om aan de wensen van de arts/chirurg en OK personeel te voldoen. Onze producten hebben altijd een praktische oriëntatie en daarom creëren we oplossingen die hun waarde bewijzen tot in het kleinste detail!

Profiteer van oplossingen die innovatief, intelligent, uniek en gepatenteerd zijn. Ieder van onze producten biedt de hoogste mate van functionaliteit en flexibiliteit. Hiermee kunt u uw OK op een professionele en efficiënte manier plannen. Dit alles wordt gecombineerd met comfort dankzij het fijne ontwerp dat perfecte ergonomie biedt voor patiënten, artsen en personeel.

De zorgvuldige selectie van de allerbeste materialen, uitstekende afwerking en een kritisch oog voor kwaliteitsmanagement garanderen wij een ongeëvenaarde kwaliteit! Dit garandeert een zeer lange levensduur in uw praktijk.