Als tandarts is het belangrijk om gedurende lange ingrepen nauwkeurig te werken. Hierbij is een optimale werkhouding van groot belang. Bij BRUMABA vind je een uitgebreid assortiment aan tandartsstoelen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van ergonomie, kwaliteit en innovatie. Dus ben je op zoek naar een hoogwaardige tandartsstoel voor je tandartspraktijk en wil je hulp bij de praktijkinrichting? Wij kennen de vereisten voor een perfect uitgeruste tandartspraktijk en adviseren je graag bij de keuze van het juiste meubilair. Van operatietafels tot tandartsstoelen en tandartskrukken.

Ga voor een ergonomische houding voor tandarts én patiënt

Onze tandartsstoelen zijn ontworpen met het oog op ergonomie voor zowel jou als tandarts als voor je patiënten. We begrijpen dat een comfortabele positionering essentieel is voor langdurige behandelingen en daarom zijn onze werkstoelen voorzien van uitgebreide verstelmogelijkheden om de juiste werkhouding en je eigen werkwijze te bevorderen. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort van de tandarts, maar ook aan een betere toegang tot de mond van de patiënt, wat resulteert in een nauwkeurigere behandeling.

BRUMABA tandartsstoelen ondersteunen jou precies bij alle veeleisende activiteiten door de best mogelijke toegang tot het toepassingsgebied te bieden. Zelfs voor wortelpuntresecties op tand 37 / 47, een sinuslift of een verstandskiesverwijdering in de bovenkaak kan een BRUMABA operatietafel zo worden ingesteld dat je ideale toegang tot het operatiegebied hebt. De eenvoudige en intuïtieve bediening van ons medisch meubilair vergemakkelijkt de hele chirurgische procedure. Je patiënten profiteren van ergonomisch gevormde bekleding tot een speciaal gevormde en flexibel gemonteerde hoofdsteun. Dit maakt zelfs lange procedures aangenamer voor patiënten door maximaal comfort te bieden.

Geniet van een zeer lange levensduur van je tandartsstoel

Onze hoogwaardige ‘Made in Germany’ tandartsstoelen met geoptimaliseerde ergonomie zijn gemaakt om tientallen jaren mee te gaan. Dat maakt het voor jou als tandarts een zeer duurzame investering voor de toekomst. We gebruiken hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en eenvoudig te reinigen zijn. Dit is essentieel voor optimale hygiëne in de werkomgeving van de tandartspraktijk. Onze stoelen worden in nauw overleg met tandartsen gemaakt, om ervoor te zorgen dat de tandartsstoelen volledig voldoen aan de wensen en behoeften van tandartsen. Bovendien worden al onze stoelen grondig getest om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Dat maakt het een betrouwbare toevoeging aan jouw praktijk.

Kies voor een betrouwbare partner voor je tandartsstoel

Wil je je tandartspraktijk graag voorzien van hoogwaardig medisch meubilair? Wij kijken graag met je mee om de juiste ondersteuning voor tandarts en patiënt te bieden. Met een operatietafel, tandarts stoel en tandartskruk van BRUMABA in je tandartspraktijk maak je de juiste keuze. We bieden uitgebreide garantie- en serviceopties om ervoor te zorgen dat je investering beschermd is en dat je altijd kunt rekenen op onze ondersteuning. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken voor een demo. Je kunt bij ons gerust de tandartsstoelen eens uitproberen om zelf de ergonomie te ervaren. We staan graag voor je klaar om je te helpen de perfecte tandartsstoel te vinden die aan al jouw wensen voldoet.