Header-Image

Poliklinische serie

Alle ambulante specialiteiten hebben één ding gemeen: de verwachtingen ten aanzien van de arbeidsmiddelen zijn extreem hoog.Ingewikkelde en langdurige procedures, economische efficiëntie of verschillende behandelmethoden vereisen maximale flexibiliteit. De BRUMABA productlijn zal u niet teleurstellen.

·         Optimale toegang tot de patiënt
·         Scala aan positioneringsmogelijkheden zoals knie-elleboogpositie of lithotomiepositie
·         Geschikt voor zittend of staand werken
·         Eenvoudige bediening vóór, tijdens en na de operatie
·         Perfecte ergonomische positionering van de patiënt
·         Een gepatenteerde functionaliteit
·         Exceptionele kwaliteit tot in de kleinste details

Veel factoren spelen een belangrijke rol bij een chirurgische ingreep zonder complicaties. De BRUMABA OK-productlijn voldoet aan de verwachtingen en stelt u in staat om in ideale omstandigheden te werken.

produkt_test

Aanbevolen producten

Optimaal geschikt voor poliklinische chirurgie

Met de BRUMABA OK-productlijn verkrijgt u de allerbeste arbeidsmiddelen voor uw praktijk die voldoen aan de hoge verwachtingen die u heeft in uw werkomgeving.

Een van de belangrijkste vereisten voor de BRUMABA OK-productlijn is de ergonomische houding van de patiënt, chirurg en OK-personeel. Kan in alle posities worden aangepast. Op deze manier kan de patiënt een ontspannen houding aannemen tijdens de procedure.

U als chirurg profiteert van de verschillende positioneringsmogelijkheden voor de patiënt. U kunt voor elke patiënt verschillende individuele aanpassingsopties gebruiken om de best mogelijke toegang tot het behandelingsgebied te waarborgen in een ontspannen houding. Op deze manier voorkom je dat je je rug belast, geconcentreerd blijft en niet moe wordt.

De ongelooflijk eenvoudige bediening is niet alleen gunstig voor u en uw personeel tijdens de operatie, maar ook voor de voorbereiding en daarna voor het opruimen!

Organiseer uw processen eenvoudig en economisch! De zeer efficiënte opvulling werd naadloos gelast met behulp van hoogfrequente energie. Het kan binnen enkele seconden worden verwijderd en is eenvoudig te reinigen en te desinfecteren. De kwaliteit van Brumaba-producten is ongeëvenaard op de markt - tot in het kleinste detail.