Brumaba04-525

Perfectie in orthopedie

De product- en accessoire lijnen van BRUMABA voor orthopedische diagnose en therapie zijn net zo veelzijdig als de vereisten in de orthopedie.

Of u uw patiënten nu zittend, liggend, schuin, gebogen, buigend of staand wilt behandelen: met BRUMABA kunt u snel en nauwkeurig de positie, werkhoogte en hoek van de gewrichten aanpassen.

·         Optimale toegang tot de patiënt in elke positie
·         Ook geschikt voor schouder- en knie-arthroscopie
·         Geschikt voor zittend of staand werken
·         Uitstekende ergonomie
·         Perfecte ergonomische positionering van de patiënt
·         Gepatenteerde functionaliteiten
·         Normale kwaliteit tot in de kleinste details

Veel factoren spelen een belangrijke rol bij een chirurgische ingreep zonder complicaties. De BRUMABA OK-productlijn voldoet aan de verwachtingen en stelt u in staat om in ideale omstandigheden te werken.

56001

Aanbevolen producten

Perfectie orthopedische procedures

Om ervoor te zorgen dat aan al uw vereisten voor uw orthopedische praktijk als optimale werkomgeving wordt voldaan, moet aan verschillende voorwaarden worden voldaan.

Met de BRUMABA OK-productlijn verkrijgt u de allerbeste arbeidsmiddelen voor uw praktijk die voldoen aan de hoge verwachtingen die u heeft in uw werkomgeving.

Een van de belangrijkste vereisten voor de BRUMABA productlijn is de ergonomische houding van de patiënt, chirurg en OK-personeel. In de orthopedie is het vooral belangrijk dat een operatietafel kan worden aangepast aan een verscheidenheid van verschillende patiëntposities voor diagnose en chirurgie. Deze ergonomische patiënten posities kunnen te allen tijden worden aangepast. Op deze manier kan de patiënt een ontspannen houding aannemen tijdens de procedure.

U als chirurg profiteert van de verschillende mogelijke positioneringsopties. U kunt voor elke patiënt verschillende individuele aanpassingsopties gebruiken om de best mogelijke toegang tot het behandelingsgebied te waarborgen in een ontspannen houding. Op deze manier voorkom je dat je je rug belast, geconcentreerd blijft en niet moe wordt.

De ongelooflijk eenvoudige bediening is niet alleen gunstig voor u en uw personeel tijdens de operatie, maar ook voor de voorbereiding en daarna voor het opruimen!

Organiseer uw processen eenvoudig en economisch! De zeer efficiënte opvulling werd naadloos gelast met behulp van hoogfrequente energie. Het kan binnen enkele seconden worden verwijderd en is eenvoudig te reinigen en te desinfecteren.