Brumaba02-127mikrosk

Oogheelkundige serie

Bij oogchirurgie zijn veel gecompliceerde chirurgische ingrepen een alledaags verschijnsel. Dit vereist een hoge mate van concentratie en zorgvuldige organisatie. De BRUMABA OK-productlijn helpt u bij deze uitdagende taak

  • Uitstekende mobiliteit voor meer efficiëntie
  • Eenvoudig te hanteren voor, tijdens en na de ingreep
  • Gesofisticeerde en gepatenteerde functionaliteit
  • Maximale afstand tot de patiënt
  • Te allen tijden Perfecte en comfortabele positionering van de patiënt.
  • Uitstekende ergonomie voor zowel de chirurg als voor de patiënt

Veel factoren spelen een belangrijke rol bij een chirurgische interventie zonder complicaties. De BRUMABA OK-productlijn voldoet aan de verwachtingen en stelt u in staat om in ideale omstandigheden te werken.

produkt_test

Aanbevolen producten voor oogchirurgie

De eerste keuze voor oogchirurgen

Er moet aan veel eisen worden voldaan om een ideale werkplek te creëren, in uw geval de operatiekamer of praktijk.

Een van de eisen die aan de BRUMABA OK-productlijn worden gesteld, is de ergonomische houding van de patiënt, chirurg en OK-personeel. Optimale positionering van de patiënt helpt uw patiënt in een ontspannen positie te blijven tijdens de procedure.

U profiteert van de best mogelijke toegang tot het behandelingsgebied, blijf geconcentreerd, vermoeit u niet en vermijd uw rug te belasten.

Procedures in het gebied van de ogen vereisen een hoge mate van flexibiliteit en stabiliteit. De operatietafels van BRUMABA combineren deze eigenschappen. De ongelooflijk eenvoudige bediening is niet alleen gunstig voor u en uw personeel tijdens de operatie, maar ook voor de voorbereiding.

Organiseer uw processen eenvoudig en economisch! Met de bedieningstafels van BRUMABA is rotatie in de operatiekamer, gemakkelijk en handig. De zeer efficiënte opvulling word naadloos gelast met behulp van hoogfrequente energie. Het kan binnen enkele seconden worden verwijderd en is eenvoudig te reinigen en te desinfecteren.

De kwaliteit van BRUMABA-producten is ongeëvenaard op de markt. Als u voor BRUMABA kiest, krijgt u de allerbeste arbeidsmiddelen voor uw praktijk of uw operatiekamer!