Brumaba04-597

Flexibiliteit en kwaliteit in dermatologie

Dermatologische problemen kunnen op vrijwel elk deel van het lichaam voorkomen. Om aan al uw vereisten te voldoen, moet de bedieningsapparatuur voor diagnose en chirurgie net zo veelzijdig  zijn. Met de BRUMABA OK-productlijn zijn meerdere posities van de patiënt mogelijk, waardoor gemakkelijke toegang tot alle delen van de huid wordt gegarandeerd.

·         Optimale toegang tot de patiënt in elke positie
·         Laterale posities +17/-17
·         Zeer geschikt voor zittend of staand werken

Veel factoren spelen een belangrijke rol bij een chirurgische ingreep zonder complicaties. De BRUMABA productlijn voldoet aan de verwachtingen en stelt u in staat om in ideale omstandigheden te werken.

produkt_test

Aanbevolen producten

Voldoet aan alle vereisten in de dermatologie

Zorg ervoor dat aan al uw vereisten voor uw dermatologie als optimale werkomgeving wordt voldaan, aan verschillende voorwaarden moet worden voldaan. Met de BRUMABA OR-productlijn verkrijgt u de allerbeste arbeidsmiddelen voor uw praktijk die voldoen aan de hoge verwachtingen die u heeft in uw werkomgeving. Een van de belangrijkste vereisten voor de BRUMABA OR-productlijn is de ergonomische houding van de patiënt, chirurg en OK-personeel. In de dermatologie is het vooral belangrijk dat een operatietafel instelbaar is op een groot aantal verschillende patiëntposities voor diagnose en chirurgie. Deze ergonomische patiënten posities kunnen te allen tijde worden aangepast. Op deze manier kan de patiënt een ontspannen houding aannemen tijdens de procedure.

U als chirurg profiteert van de verschillende positioneringsmogelijkheden. Opties zoals laterale kanteling en laterale positionering, de juiste buikligging of de juiste positie van de flebologie bieden u de best mogelijke toegang tot het behandelingsgebied in een ontspannen houding. Op deze manier voorkom je dat je je rug belast, geconcentreerd blijft en niet moe wordt.

De ongelooflijk eenvoudige bediening is niet alleen gunstig voor u en uw personeel tijdens de operatie, maar ook voor de voorbereiding.