Testbild_BEAUTY SERIE_02

Perfectie in esthetische en plastische chirurgie

De gemeenschappelijke noemer van esthetische chirurgie, plastische chirurgie en haartransplantatie is het nastreven van perfectie. Dit betekent dat de verwachtingen ten aanzien van de werkomgeving en de arbeidsmiddelen even hoog zijn als op de resultaten. Naast het esthetische ontwerp biedt de productlijn BRUMABA OK u de meest uiteenlopende opties voor uw specialiteit.

·         Optimale toegang tot de patiënt in elke positie Geschikt voor zittend of staand werken
·         Eenvoudige bediening voor, tijdens en na de operatie
·         Gepatenteerde functionaliteit

·         Exceptionele kwaliteit tot in de kleinste details

·        OK apparatuur in esthetisch, hoogwaardig ontwerp.

Veel factoren spelen een belangrijke rol bij een chirurgische ingreep zonder complicaties. De BRUMABA productlijn voldoet aan de verwachtingen en stelt u in staat om in ideale omstandigheden te werken.

56001

Aanbevolen producten

De beste keuze voor esthetische en plastische chirurgie

Om ervoor te zorgen dat aan al uw vereisten voor een optimale gespecialiseerde werkomgeving wordt voldaan, aan bepaalde voorwaarden moet worden voldaan. Met de BRUMABA productlijn verkrijgt u de allerbeste arbeidsmiddelen voor uw praktijk die voldoen aan de hoge verwachtingen die u heeft in uw werkomgeving.

Een van de belangrijkste vereisten voor de BRUMABA OK-productlijn is de ergonomische houding van de patiënt, chirurg en OK-personeel. Bij esthetische en plastische chirurgie is het vooral belangrijk dat een operatietafel instelbaar is op verschillende patiëntposities. Deze ergonomische patiënten posities kunnen te allen tijde worden aangepast. Op deze manier kan de patiënt een ontspannen houding aannemen tijdens de procedure.

U als chirurg profiteert van de verschillende positioneringsmogelijkheden. Opties zoals laterale kanteling en laterale positionering, de juiste buikligging of de juiste positie van de flebologie bieden u de best mogelijke toegang tot het behandelingsgebied in een ontspannen houding op elk moment Op deze manier vermijdt u uw rug te belasten, geconcentreerd te blijven en niet moe te worden.

De ongelooflijk eenvoudige bediening is niet alleen gunstig voor u en uw personeel tijdens de operatie, maar ook voor de voorbereiding en daarna voor het opruimen!

Organiseer uw processen eenvoudig en economisch! De zeer efficiënte opvulling werd naadloos gelast met behulp van hoogfrequente energie. Het kan binnen enkele seconden worden verwijderd en is eenvoudig te reinigen en te desinfecteren.