Header-Image

Operatietafels- en banken

Multifunctioneel en individueel – deze eigenschappen zorgen ervoor dat de behandelbanken van Brumaba opvallen.

We hebben onze FOCUS, PRIMUS, VARIUS en GENIUS in 25 jaar continue ontwikkeling gecreëerd. Door de verschillende functies van de operatietafels kunnen ze op bijna alle chirurgische vakgebieden worden gebruikt. Samen met een breed scala aan accessoires, maakt dit ze de perfecte partner voor chirurgen in ziekenhuizen en praktijken.

produkt_test

Aanbevolen producten

Innovatie en kwaliteit

Onze rijkdom aan innovatieve ideeën is rechtstreeks ontleend aan praktische ervaringen op vele disciplines. We hebben geleerd van de modernste medische processen om aan de wensen van de arts/chirurg en OK personeel te voldoen. Onze producten hebben altijd een praktische oriëntatie en daarom creëren we oplossingen die hun waarde bewijzen tot in het kleinste detail!

Profiteer van oplossingen die innovatief, intelligent, uniek en gepatenteerd zijn. Ieder van onze producten biedt de hoogste mate van functionaliteit en flexibiliteit. Hiermee kunt u uw OK op een professionele en efficiënte manier plannen. Dit alles wordt gecombineerd met comfort dankzij het fijne ontwerp dat perfecte ergonomie biedt voor patiënten, artsen en personeel.

De zorgvuldige selectie van de allerbeste materialen, uitstekende afwerking en een kritisch oog voor kwaliteitsmanagement garanderen wij een ongeëvenaarde kwaliteit! Dit garandeert een zeer lange levensduur in uw praktijk.