Genius header

BRUMABA Operatiebedden

Voor een ontspannen patiënt en een ontspannen werkhouding

Langdurige statische belasting tijdens gecompliceerde behandelingen kunnen leiden tot nek- en/of rugklachten. Wanneer u uw werkveld optimaal kunt instellen en u uw patiënt zo ontspannen mogelijk weet te positioneren, draagt dit bij aan een ontspannen werkhouding.

Operatiebedden van BRUMABA kunnen uiterst nauwkeurig worden gepositioneerd, om zo bij te dragen aan een optimaal ergonomische (werk)houding. De armsteunen kunnen in allerlei posities worden gekanteld. Met de gepatenteerde hoofdsteun op uw BRUMABA bed ligt uw patiënt zo ontspannen mogelijk tijdens complexe of langdurige behandelingen. Ook zorgt de hoofdsteun ervoor dat het hoofdeinde zeer toegankelijk voor u is, tijdens een behandeling.

 

Demo aanvragen

 

 

Stel een vraag

Genius product

Stel zelf uw ideale operatiebed samen!

Met praktische accessoires voor optimale functionaliteit

Operatiebedden van BRUMABA zijn volledig customized samen te stellen. Alle bedden zijn standaard uitgerust met  traagschuim kussens, een gepatenteerd hoofdkussen, een duurzame accu en een basisplaat. Daarnaast kunnen ze optioneel worden voorzien van armsteunen, een rail rond de hoofdsteun waaraan bevestigingsbeugels van optionele accessoires kunnen worden bevestigd en vier  of vijf zwenkwielen. Ook dikkere kussens, flexibele armsteunen en een instrumentenblad zijn aanvullende opties.

De operatiebedden beschikken over een duurzaam, hygiënisch en veilig hydraulisch systeem van niet corroderend RVS. Deze hydrauliek zorgt ervoor dat uw BRUMABA bed meer gewicht kan dragen dan bedden met een elektrisch systeem. Het systeem kan dubbelkoloms worden uitgerust voor een extra lage instap en extra hoge positionering. Wanneer u uw BRUMABA bed op de rem zet, komt het bed omhoog en zwenken de wielen opzij, zo zitten de wielen tijdens een behandeling nooit in de weg. Ook praktisch is het voetpedaal, waarmee u ook zonder omloop het bed eenvoudig kunt bedienen of in één van de acht vooraf in geprogrammeerde standen kunt positioneren.

BRUMABA artsenstoel

Voor optimale ergonomie

Voor optimale ergonomie kiest u naast uw BRUMABA operatiebed ook voor een BRUMABA artsenstoel.

De Balance Advance artsenstoel is een uiterst ergonomische stoel met driedimensionaal verstelbare armleuningen en een gepatenteerd zitkussen voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding.

BRUMABA