Caddy-im-OP-Montage_01

Caddy

Gebruik het als een stoel, een patiënten tafel of voor transport…en meer

Aan de ene kant, of het nu in de kliniek of in de specialistenpraktijk is, veiligheid en comfort moeten worden geboden wanneer de patiënt ligt en wordt getransporteerd. Aan de andere kant, vooral vandaag de dag, zijn efficiënte en flexibele medische procedures onmisbaar. Met de Brumaba CADDY kunt u aan beide kwesties voldoen met slechts één transport stoel.

Onze CADDY kan zo flexibel worden gebruikt als u maar wilt:

Of het nu gaat om een veilige transport optie of een stabiel bed voor de wekruimte; of het nu voor diagnose en behandeling, voor infusies of chemotherapie is – of ook als een comfortabele patiënten tafel voor minimaal invasieve chirurgie.

 

Veelzijdige functionaliteiten in één product

De extreme veelzijdigheid van de ruimtebesparende CADDY alleen al biedt u vele voordelen. Er is echter meer: deze hoogwaardige allround stoel van Brumaba biedt de hoogste kwaliteit op het gebied van technologie, materiaal en bedieningsgemak, deze unieke combinatie zult u waarschijnlijk niet vinden bij vergelijkbare producten.

Offerte aanvragen
Caddy_Freisteller

De 7 voordelen van de Caddy

Overtuigend als geheel en in delen

Met de Brumaba CADDY hebt u de mogelijkheid om een product van de hoogste medische standaard in uw praktijk of kliniek te hebben. Ontwerp, geïntegreerde technologie en een breed scala aan toepassingsscenario’s zullen u onmiddellijk overtuigen. De hoge waarde van de functies spreekt voor zich:

  • Frame: solide en robuust RVS design

  • Twee bedieningshendels: draai en druk eenvoudigweg de hendels in de gewenste positie

  • Armsteun: automatische aanpassing aan de stoelpositie en tevens separaat op te klappen

  • Bekleding: comfortabele vorm en zeer hygiënisch vanwege de naadloze en uitwasbare stoffering. Verkrijgbaar in 41 kleuren

  • Zitvlak: anatomisch vormgegeven gelamineerde beukenhouten panelen geven de stoel een hoogwaardige uitstraling, die tevens de zitkwaliteit onderstrepen

  • Zwenkwielen: deze wielen staan garant voor een simpel en nauwkeurig transport van de patiënt

  • Hoofdsteun: eenvoudig aanpasbaar met een lichte handbeweging

03caddy pos. 06

Bewezen veelzijdig

Of de patiënt nu zit, ligt of wordt vervoerd; de Caddy geeft u te allen tijde de mogelijkheid om de positie aan te passen. De patiënt kan zeer  gemakkelijk in- en uitstappen bij deze  comfortabele stoel. Hij is tevens voor een langere periode zeer aangenaam en plezierig.

De Caddy heeft zichzelf ook reeds bewezen als een robuuste en geschikte stoel in noodgevallen.

Afmetingen

Total lengte 960 mm (zitpositie) 1900 mm (liggend)
Total breedte 660 mm
Totale Hoogte 1440 mm (zitpositie), 560 mm (liggend)
Netto gewicht 65 kg
Max. gewicht patiënt 180 kg
Offerte aanvragen