Ergonomische chirurgische apparatuur voor endodontische behandelingen gemaakt in Duitsland

Behandelbanken en microchirurgiestoelen van BRUMABA zorgen voor een ideale werkhouding en rugvriendelijke behandeling aan de microscoop voor arts en assistent. De werkveiligheid wordt verhoogd door een geïntegreerde microchirurgische ring vlakbij het hoofd en individueel verstelbare onderarmsteunen. Visco-elastische pads en flexibele ligposities zorgen voor een professionele en comfortabele positionering van patiënten tot 300 kg.

Wil je onze producten leren kennen?
Maak een afspraak voor onze showroom.

Multifunctionele operatietafel PRIMUS

De BRUMABA operatietafel PRIMUS is multifunctioneel en bevat alle extra’s – van het driedimensionaal verstelbare hoofdgedeelte en de geïntegreerde standaardrails in het roestvrijstalen frame tot de geïntegreerde voetschakelaar voor handsfree bediening. De slimme vliegtuigfunctie zorgt voor bijzonder rugvriendelijk werken. Een ring voor microchirurgie in het hoofdgebied biedt de chirurg gerichte ondersteuning voor nauwkeurig en veilig werken. De visco-elastische pads zorgen voor een comfortabele en ergonomische positionering van de patiënt – zelfs tijdens lange procedures.

PRIMUS verzoeken

Microchirurgiestoel Balance Advance

De BALANCE Advance operatiestoel van BRUMABA is speciaal ontwikkeld voor de eisen van de microchirurgie in nauwe samenwerking met chirurgen en medische professionals. Het resultaat: driedimensionaal verstelbare armleuningen voor een precieze positionering van de armen en verlichting van schouders en armen bij urenlang werken. Ergonomisch gevormde zitting en rugleuning ondersteunen het comfort en zorgen voor een correcte, gezonde zithouding. Jouw voordeel, dat je al na de eerste paar uur zult voelen en – nog doorslaggevender – zelfs na jaren.

Vragen over BALANCE ADVANCE

Heb je een vraag over BRUMABA producten voor endodontie?
We helpen je graag.

Kontaktformular

"*" geeft vereiste velden aan

Anschrift*
Zur Bearbeitung Ihrer Anfrage werden Ihre personenbezogenen Daten gemäß unserer Datenschutzerklärung erhoben.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.