Header-Image

Accessoires

Voor operatietafels, OK-stoelen, OK-krukken en patiëntenvervoerstoelen.

Rust de werkomgeving uit met gespecialiseerde accessoires van BRUMABA. De verscheidenheid van de uitgebreide accessoires is bijna onbeperkt. We bieden veel handig accessoires voor operatietafels, krukken of patiëntenvervoerstoelen. Ze zijn de perfecte ondersteuning voor elke individuele stap van een procedure – hoe klein dan ook!

produkt_test

Anesthesie support

Armdeel

Armsteunen

Arthroscopie beensteun

Rugdeel uitbreidingen

Accu's

Hoezen

Externe zijsteun

Tafels

Hoofdsteunen

Afstandbediening houder

Beensteun

Montagebeugels

Steunen

Opbergen

Innovatie en kwaliteit

Onze rijkdom aan innovatieve ideeën is rechtstreeks ontleend aan praktische ervaringen op vele disciplines. We hebben geleerd van de modernste medische processen om aan de wensen van de arts/chirurg en OK personeel te voldoen. Onze producten hebben altijd een praktische oriëntatie en daarom creëren we oplossingen die hun waarde bewijzen tot in het kleinste detail!

Profiteer van oplossingen die innovatief, intelligent, uniek en gepatenteerd zijn. Ieder van onze producten biedt de hoogste mate van functionaliteit en flexibiliteit. Hiermee kunt u uw OK op een professionele en efficiënte manier plannen. Dit alles wordt gecombineerd met comfort dankzij het fijne ontwerp dat perfecte ergonomie biedt voor patiënten, artsen en personeel.

De zorgvuldige selectie van de allerbeste materialen, uitstekende afwerking en een kritisch oog voor kwaliteitsmanagement garanderen wij een ongeëvenaarde kwaliteit! Dit garandeert een zeer lange levensduur in uw praktijk.